Mobile menu
Palaversa: Ovo je mali korak, ali atmosfera je odmah bolja nakon pobjede

Palaversa: Ovo je mali korak, ali atmosfera je odmah bolja nakon pobjede

 
10/11/2018 - 19:59 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Inter Z. 3:0 (Split, 10/11/2018)"

Ante Palaversa zabio je svoj drugi pogodak za prvu momčad Hajduka, zanimljivo oba puta zatresao je mrežu Intera iz Zaprešića. Hajdukov veznjak načeo je mrežu gostiju, a Jairo i Ahmed Said kasnije su potvrdili uvjerljivu pobjedu Bijelih. 

- Bila je ovo vrlo borbena utakmica u kojoj smo mi dominirali, imali smo više loptu u nogama i to nam se isplatilo. Zabili smo tri gola, mogli smo sigurno još nekoliko situacija bolje iskoristiti i zato moramo raditi još više kako bi bili bolji i učinkovitiji - kazao je Palaversa pa nastavio:

- Prije utakmice smo razgovarali, rekli smo jedni drugima kako više nemamo što izgubiti, moramo se osloboditi prema naprijed i golovi će doći. Atmosfera je nakon pobjede odmah bolja, ali znamo da je ovo samo mali korak i da je pred nama još puno posla. 

Svoj prvi pogodak u dresu Hajduka zabio je u Zaprešiću, bio je to sjajan gol u gornji desni kut s dvadesetak metara. Sada je opet pogodio protiv Intera. 

- Živim za Hajduk, svaki moj gol je Hajdukov gol, razmišljao sam prije utakmice hoće li se to ponoviti i na sreću dogodilo se - zaključio je mladi veznjak Bijelih. 

10/11/2018 - 19:59 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr