Mobile menu
Ovdje počinje naša priča: Upišite svoje dijete u Otvorenu školu HNK Hajduk

Ovdje počinje naša priča: Upišite svoje dijete u Otvorenu školu HNK Hajduk

 
17/12/2018 - 12:41 sati
Akademija
Foto: Robert Matić, Miro Gabela / Hajduk.hr
Otvorena škola HNK HajdukOtvorena škola HNK HajdukOtvorena škola HNK HajdukOtvorena škola HNK HajdukOtvorena škola HNK HajdukOtvorena škola HNK HajdukOtvorena škola HNK HajdukOtvorena škola HNK HajdukOtvorena škola HNK HajdukOtvorena škola HNK HajdukOtvorena škola HNK HajdukOtvorena škola HNK HajdukOtvorena škola HNK HajdukOtvorena škola HNK HajdukOtvorena škola HNK Hajduk
Otvorena škola HNK Hajduk

Tijekom cijele godine traju upisi u "Otvorenu škola HNK Hajduk" koja traje deset mjeseci u godini. Prijaviti se mogu sva djeca od 5 do 12 godina, a treninzi se održavaju na novoizgrađenim terenima koji se nalaze uz pomoćno igralište stadiona Poljud.

Otvorena škola započela je s radom u rujnu 2018. godine. Trenira se tri puta tjedno (ponedjeljak, srijeda, petak) u poslijepodnevnim i večernjim satima, dok su za vikend na rasporedu natjecateljske utakmice, a u raznim terminima lokalni i međunarodni turniri.  Vikendi su rezervirani za cijeli niz drugih aktivnosti poput zajedničkih izleta, radionica, edukacije te roditeljskih sastanaka. 

Djecu nogometnim vještinama podučavaju licencirani treneri iz Hajdukove Akademije. Otvorena škola djeluje i kao dopunska selekcija Hajdukove Akademije, što znači da će svako dijete koje pokaže talent imati priliku prijeći u svoju dobnu kategoriju u sklopu Akademije. 

Kao što smo već naveli, Otvorena škola HNK Hajduk radit će deset mjeseci u godini, a zatvorena će biti tijekom najvećih ljetnih vrućina, od 1. srpnja do 1. rujna. 

Sve o upisima možete pronaći na ovom linku - PRIJAVNICA  . 

Sportski paket opreme uključuje sljedeće artikle: trening majica x2, trening kratke hlače x2, trening trenirka gornji i donji dio x1, hotelska trenirka gornji i donji dio x1, hotelska polo majica x1, hotelske bermude x1, zimska jakna x1, ruksak x1. 

Voditelj ovog projekta Ante Rađa ukratko na je opisao koncept otvorene škole. 

- Otvorena škola HNK Hajduka zamišljena je kao dugoročan, samoodrživ i iznimno važan projekt Kluba. Intencija je prije svega otvoriti vrata za svu zainteresiranu djecu kao i proširiti bazu djece koja su na radaru Hajdukove Akademije čime bi se proširila i sama selekcija odnosno omogućio dodatni selekcijski ciklus za sve dječake od 5 do 12 godina (u budućnosti od 5 do 14 godina). Kako postoje značajne varijacije u tempu i brzini sazrijevanja djece (onog biološkog ali i nogometnog) otvorena škola je idealno mjesto za započeti svoj sportski i nogometni put. Upravo će se ovdje voditi posebna briga o cjelokupnom razvoju te će kroz različite etape rasta i razvoja djeca dobiti sve potrebne podražaje za razvoj svih komponenti antropološkog statusa (od motoričko – funkcionalnih sposobnosti preko tehničko – taktičkih nogometnih elemenata pa sve do konativnih osobina i kognitivnih sposobnosti) - kazao je Rađa. 

17/12/2018 - 12:41 sati
Akademija
Foto: Robert Matić, Miro Gabela / Hajduk.hr