Mobile menu
Otvorena škola HNK Hajduk se prebacuje s radom u NK Dalmatinac

Otvorena škola HNK Hajduk se prebacuje s radom u NK Dalmatinac

 
3/8/2021 - 17:00 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Otvorena škola HNK Hajduk se prebacuje s radom u NK Dalmatinac. U tom smislu, na obostrano zadovoljstvo, dio trenerskog kadra te infrastrukture Hajduka također prelazi u simbiozu s partnerom NK Dalmatinac koji je i u prošlosti bio bitan inkubator stvaranja mladih i perspektivnih hajdukovaca.

Kroz procese dopunske selekcije najbolji polaznici birati će se u redove Akademije HNK Hajduk ''Luka Kaliterna'', a kroz kontinuirano praćenje i rad polaznici će imati priliku razvijati nogometne vještine do seniorskog uzrasta.

Drago nam je zbog obnove, ali i proširenja suradnje s Dalmatincem. Ante Rađa će ispred Kluba biti osoba koja će koordinirati odnose i izvršenje ugovora s mrežom partnerskih klubova. Otvorena škola će koristiti dio infrastrukture HNK Hajduk, ali će isto tako Akademija koristiti terene NK Dalmatinac. Akademija će se dodatno fokusirati na natjecateljski dio, a istovremeno ćemo nastaviti aktivnije pratiti razvoj ostalih otvorenih škola u splitskom podneblju, ali i šire. - poručio je Boro Primorac, voditelj Akademije HNK Hajduk ''Luka Kaliterna''.

Cilj je omogućiti perspektivu razvoja nogometa za mlađe uzraste kroz poslovno-sportsku suradnju s NK Dalmatinac okupljanjem i okrupnjivanjem većeg broja djece u jednoj bazi neposredno u blizini Poljuda. 

3/8/2021 - 17:00 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr