Mobile menu
Otvorena škola HNK Hajduk organizira "Dan zabave i sportske izvrsnosti"

Otvorena škola HNK Hajduk organizira "Dan zabave i sportske izvrsnosti"

 
18/4/2019 - 13:52 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Testiranje Otvorena školaTestiranje Otvorena školaTestiranje Otvorena školaTestiranje Otvorena školaTestiranje Otvorena školaTestiranje Otvorena školaTestiranje Otvorena školaTestiranje Otvorena školaTestiranje Otvorena školaTestiranje Otvorena školaTestiranje Otvorena školaTestiranje Otvorena školaTestiranje Otvorena školaTestiranje Otvorena školaTestiranje Otvorena školaTestiranje Otvorena školaTestiranje Otvorena školaTestiranje Otvorena školaTestiranje Otvorena školaTestiranje Otvorena školaTestiranje Otvorena školaTestiranje Otvorena školaTestiranje Otvorena školaTestiranje Otvorena školaTestiranje Otvorena školaTestiranje Otvorena školaTestiranje Otvorena škola
Testiranje Otvorena škola

Otvorena škola HNK Hajduk u subotu 27. travnja organizira "Dan zabave i sportske izvrsnosti" na kojem mogu sudjelovati svi dječaci i djevojčice u dobi od pet do 11 godina. Na novim pomoćnim  terenima na Poljudu čeka Vas bogat program zabave i sportskog natjecanja, a sva djeca koja nas posjete dobit će prigodne hajdučke poklone. 

"Dan zabave i sportske izvrsnosti" trajat će od 9 do 12 sati, a tijekom njega djeca mogu sudjelovati u natjecanjima u području brzine, agilnosti, snage. Naravno, bit će i puno nogometa!

Dođite i zabavite se jer sport i zabava su najbolji kada idu jedno s drugim. Uz sve navedeno organizirana je i lutrija s posebnim poklonima, a najbolji natjecatelji također će dobiti prigodne poklone. 

Stoga, djeco i roditelji, dođite 27. travnja na Poljud i uživajte u sportu i dobroj zabavi!

18/4/2019 - 13:52 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr