Mobile menu
Otvorena škola HNK Hajduk nastavlja s radom, treninzi u rujnu za nove polaznike - besplatni!

Otvorena škola HNK Hajduk nastavlja s radom, treninzi u rujnu za nove polaznike - besplatni!

 
29/8/2019 - 14:15 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Otvorena škola HNK Hajduk nastavlja s radom i u novoj natjecateljskoj sezoni. Prijaviti se mogu sve djevojčice i dječaci od 5 do 12 godina, a treninzi će se održavati na terenima Otvorene škole koji se nalaze uz pomoćno igralište stadiona Poljud. Otvorena škola započinje s radom 2. rujna, a svim NOVIM polaznicima do kraja rujna omogućeni su besplatni treninzi.

Treninzi će se održavati tri puta tjedno (ponedjeljak, srijeda, petak) u sljedećim terminima:

2013. - 2014. godište: 16.45 sati

2011. - 2012. godište: 18.15 sati

2009. - 2010. godište: 19.45 sati

2007. - 2008. godište: 20.30 sati

Vikendom su na rasporedu natjecateljske ili prijateljske utakmice za starije polaznike, dok će za mlađe sudionike biti organiziran dodatni trening s poligonima, štafetama i elementarnim igricama. Otvorena škola naslanja se na i nastavlja prošlogodišnji program rada s djecom u koji će opet biti uključene razne edukacije, radionice, turniri i izleti.

Otvorena škola HNK Hajduk je ujedno i dopunska selekcija Akademije gdje sva djeca koja pokažu potrebnu vještinu mogu prijeći u dobne selekcije Akademije.

Upisi počinju odmah, a zainteresirani mogu vidjeti obrazac za prijavu i dodatne informacije na linku - PRIJAVNICA .

Sportski paket opreme uključuje sljedeće artikle: trening majica, trening kratke hlače, "šuškavac", trening trenirka gornji i donji dio, hotelska polo majica, hotelske bermude, zimska jakna, ruksak.

HNK Hajduk otvorio je svoja vrata svim polaznicima (djevojčicama i dječacima) i svatko od njih ima priliku trenirati u najdražem dresu i Klubu. Dovedite svoje dijete da uz visoko obrazovane, mlade i licencirane trenere te super uvjete za igru i brojne druge aktivnosti ostvari cjelokupni razvoj kroz različite etape rasta i razvoja. Sve s ciljem kako bi svako dijete dobilo sve potrebne podražaje za razvoj svih komponenti antropološkog statusa (od motoričko – funkcionalnih sposobnosti preko tehničko – taktičkih nogometnih elemenata pa sve do konativnih osobina i kognitivnih sposobnosti). 

Svaka djevojčica i svaki dječak ima priliku postati dio Otvorene škole HNK Hajduk jer to je idealno mjesto za započeti svoj sportski i nogometni put.

29/8/2019 - 14:15 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr