Mobile menu
Otvoren Hajdukov Fan shop!

Otvoren Hajdukov Fan shop!

 
19/7/2013 - 19:25 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Otvoren Fan shop na PoljuduOtvoren Fan shop na PoljuduOtvoren Fan shop na PoljuduOtvoren Fan shop na PoljuduOtvoren Fan shop na PoljuduOtvoren Fan shop na PoljuduOtvoren Fan shop na PoljuduOtvoren Fan shop na PoljuduOtvoren Fan shop na PoljuduOtvoren Fan shop na PoljuduOtvoren Fan shop na PoljuduOtvoren Fan shop na PoljuduOtvoren Fan shop na PoljuduOtvoren Fan shop na PoljuduOtvoren Fan shop na PoljuduOtvoren Fan shop na PoljuduOtvoren Fan shop na PoljuduOtvoren Fan shop na PoljuduOtvoren Fan shop na PoljuduOtvoren Fan shop na Poljudu
Otvoren Fan shop na Poljudu

Hajdukov Fan shop svečano je danas otvoren na Poljudu! Prekrasno uređeni prostor otvorila je uz prigodne riječi predsjednica Nadzornog odbora Branka Ramljak. Uz predsjednicu Ramljak prvi je u novi Fan shop ušao legendarni Vladimir Beara, a prvu je kupnju, ostat će zabilježeno, obavio trener Igor Tudor. Kupio je Hajdukov trener novi bijeli dres, te dječji komplet, također novog bijelog dresa.

Nazočni su bili i prvotimci Bijelih s kojima su se fotografirali brojni prvi kupci, a u ugodnoj atmosferi odlično je krenula i prodaja Hajdukove sportske opreme s Macronovim potpisom!

19/7/2013 - 19:25 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr