Mobile menu
Otvoren Hajduk webshop!

Otvoren Hajduk webshop!

 
14/7/2011 - 10:25 sati
Klub

Nakon organizacije prodaje ulaznica za prijateljsku nogometnu utakmicu HNK Hajduk – FC Barcelona koja pokazuje odlične rezultate te godišnjih ulaznica za utakmice Kluba, suradnja Hajduka i DEKOD-a se širi na kupnju suvenira putem Interneta. Zajedničkom akcijom tvrtke BBV Sport d.o.o. (zastupnika tvrtke Umbro za hrvatsko tržište), Hajduka i DEKOD-a omogućuje se prodaja službenih suvenira Hajduka navijačima i to 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Na internetskoj trgovini kupci trenutno mogu birati dva asortimana Kluba – najnovija linija artikala za sezonu 2011./2012. te linija artikala iz prošle sezone. Nakon odabira željenog artikla, kupac odabire željenu veličinu, količinu te način plaćanja i dostave. Sve navedeno je dostupno putem nekoliko klikova miša.

Kupnja suvenira je omogućena putem kreditnih kartica (MasterCard, Visa, Diners), debitnih kartica (Maestro), uplate na žiro i devizni račun putem Intenet bankarstva, FINA-e ili pošte. Suveniri kupljeni putem Interneta dostavljaju se kurirskim službama navijačima u Hrvatskoj i svijetu u roku od nekoliko radnih dana nakon primljene uplate i obrade pošiljke. Status narudžbe moguće je pratiti na samoj internetskoj trgovini unošenjem korisničkog imena i lozinke koje je kupac primio putem e-maila nakon dovršene kupnje.
Kupnja putem Interneta je sigurna i zaštićena, brza i dostupna za sve navijače gdje god se u zemlji i svijetu nalazili. Ovo je izvrsna prilika da prijateljsku utakmicu s Barcelonom dočekate u novom dresu ili drugom omiljenom suveniru.

Navijači mogu pristupiti kupnji artikala na web trgovini posjetom službenoj stranici Kluba (www.hajduk.hr) ili na stranici DEKOD-a www.ulaznice.hr.

14/7/2011 - 10:25 sati
Klub