Mobile menu
Otvaranje prvenstva: Hajduk danas od 21 sat igra protiv Istre 1961 na Aldo Drosini!

Otvaranje prvenstva: Hajduk danas od 21 sat igra protiv Istre 1961 na Aldo Drosini!

 
17/7/2022 - 08:35 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Istra 1961 - Hajduk 0:2 (Pula, 17/7/2022)"

Nogometaši Hajduka danas od 21 sat otvaraju novu prvenstvenu sezonu utakmicom protiv Istre 1961 na Aldo Drosini. 

- Za nogometnog navijača početak sezone je uvijek uzbudljiv. To je doba nade, a iza nas je najpasivniji dio godine. Znamo koliko je teško igrati u Puli. Ambiciozna su momčad s ambicioznim trenerom. Teško je znati koliko će oni biti dobri. Doživjeli su dosta promjena, stiglo je puno novih igrača. Na početku sezone uvijek ima nepoznanica, ali bez obzira to moramo gledati sebe. Nakon utakmice protiv Dinama smo odradili dobar tjedan treninga. Čekaju nas utakmice svaki tjedan i moramo brzo napredovati - kazao je trener Bijelih Valdas Dambrauskas u najavi današnjeg dvoboja. 

Strateg Bijelih u Puli sigurno neće moći računati na Nikolu Kalinića i Marca Fossatija koji propuštaju ovaj ogled zbog ozljeda. 

Bijeli su u ponedjeljak započeli s pripremama za ovu utakmicu, nakon što su prošlog vikenda odigrali SuperSport Superkup u kojem je na Maksimiru slavio Dinamo nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. 

Prethodno je momčad trenera Dambrauskasa odradila središnji dio priprema u Austriji gdje su hajdukovci odigrali četiri prijateljske utakmice. 

Hajduk i Istra 1961 u prošloj su sezoni odigrali četiri utakmice, Bijeli su slavili tri puta, a jedan susret završio je neriješenim rezultatom. 

Glavni sudac utakmice je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, pomoćnici su mu Dino Knez iz Osijeka i Ivan Janić iz Iloka, a četvrti sudac je Patrik Kolarić iz Čakovca. VAR sudac je Fran Jović iz Zagreba, a asistent VAR suca Luka Pušić iz Zagreba.

17/7/2022 - 08:35 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr