Mobile menu
Osvoji dres Hajduka s potpisima igrača!

Osvoji dres Hajduka s potpisima igrača!

 
1/2/2016 - 10:51 sati
Klub
Autor: DPH Zagreb
Foto: DPH Zagreb
Sve vezano za Društva prijatelja Hajduka možete pronaći ovdje

Ovaj puta nije potrebna sreća da vas izvuku, već marljivost u prikupljanju članstva. Dakle, bit ćete nagrađeni za trud

Voliš Hajduk i želiš biti član ili već  jesi član? Odlično, jer za tebe imamo super vijesti. Spremi se za osvajanje nagrada koje ti nudi DPH Zagreb.

Pravila igre su jednostavna. Tko u razdoblju od 01. do 13. 02.2016. (uključujući i taj dan) dovede najviše članova u Hajduk putem baze DPH Zagreb, osvaja glavnu nagradu.

Prijava za igru je takva da se moraš putem e-maila, inboxa službene facebook stranice društva ili osobno u Bajdinom domu javiti s osobnim podacima i podacima članova koji su se u navedenom razdoblju na tvoju preporuku učlanili u Hajduk putem baze DPH Zagreb, kao i s njihovim osobnim podacima (osobito kontakt telefon).

Mi registriramo prijavu i na kraju razdoblja vršimo provjeru, te najbolji osvaja glavnu nagradu!

A glavna nagrada je ni manje ni više nego službeni natjecateljski dres Hajduka s potpisima svih igrača iz aktualnog kadra!!

Osim glavne nagrade, tu je još nagrada, pa tako i nagrada za drugo mjesto  i to domaći dres Hajduka, nagrada za treće mjesto je hajdukova lopta s potpisima klupskih legendi, nagrada za četvrto mjesto je večera za dvoje u poznatom zagrebačkom restoranu, i konačno, nagrada za peto mjesto su Hajdukove japanke „Amazonas“.

NAPOMENE:

– Učlaniti se može i u Bajdinom domu, a kao učlanjene računamo sve koji su dali svoje podatke i novac radi učlanjenja. Preporučamo upravo takav način učlanjenja jer je najbrža i najefikasnije provjera potrebnih podataka.

– U ovoj igri mogu sudjelovati samo članovi ili oni koji će to postati u navedenom razdoblju.

– Među “dovedene” članove ne računa se onaj tko se prijavio kao sudionik igre, nego samo oni koji su ne njegovu preporuku učlanjeni u Hajduk putem DPH Zagreb.

– u slučaju istog rezultata vršit će se javno ždrijebanje u Bajdinom domu.

1/2/2016 - 10:51 sati
Klub
Autor: DPH Zagreb
Foto: DPH Zagreb