Mobile menu
Osnovan tim koji će pregovarati s igračima

Osnovan tim koji će pregovarati s igračima

 
23/12/2009 - 20:02 sati
Prva momčad

Točno 3 sata i 45 minuta trajao je treći sastanak aktualnog saziva Nadzornog odbora Hajduka. Posljednji u ovoj kalendarskoj godini.

Član Uprave Ivica Šurjak podnio je izvještaj o prethodnom razdoblju, što su članovi NO prihvatili.

- Osnovan je i tim koji će razgovarati s igračima s kojima ćemo pokušati pronaći zajednički jezik oko korekcija visina ugovora. Imamo 58 igrača na spisku, svi oni ne opterećuju jednako, pa ćemo razgovarati s onima za koje smatramo kako im ugovori nisu najprikladniji situaciji u kojoj se nalazimo. Vjerujem da će shvatiti u kakvoj smo svi situaciji, te da ćemo uz obostrano zadovoljstvo pronaći zajedničko rješenje – kazao je predsjednik NO Hajduka Petroslav Sapunar.

U timu koji će razgovarati s igračima su predsjednik Uprave Joško Svaguša, te Sapunar, Šurjak, i član NO Tomislav Mamić.

- Nema optimalne brojke koja je postavljena kao cilj, rekao sam, iako imamo 58 igrača, ne opterećuju svi oni klupski proračun - pojasnio je Sapunar.

Prvi pregovori krenut će, rekao je Sapunar, po povratku igrača s odmora, odnosno odmah nakon prve prozivke 11. siječnja.

Čelnici Uprave i Nadzornog odbora iskoristili su ovu prigodu te svima poželjeli čestit Božić i sve najbolje u novoj godini.

 

23/12/2009 - 20:02 sati
Prva momčad