Mobile menu
Osmina finala Hrvatskog kupa: Hajduk danas u gostima protiv Gorice

Osmina finala Hrvatskog kupa: Hajduk danas u gostima protiv Gorice

 
30/10/2019 - 07:14 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu ""

Nogometaši Hajduka danas od 17 sati u gostima igraju protiv momčadi Gorice u 1/8 finala Hrvatskog nogometnog kupa. Prvi je to od dva međusobna sraza ova dva suparnika ovaj tjedan, idući je na rasporedu za tri dana u prvenstvenom ogledu, također na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici. 

- Očekuje nas kup utakmica u kojoj nema favorita. Tu se jednostavno ide na pobjedu, a očekujem neizvjestan i otvoren dvoboj. Gorica je protiv Rijeke odigrala jako dobro i zasluženo pobijedila u gostima. Mi smo poslije utakmice u subotu imali kratki predah, odlučili smo na put voditi sve igrače koji su zdravi. Dvojica igrača ne idu na put, Josip Bašić i Ivan Bulos. Svi ostali su zdravi i u kadru za utakmicu - rekao je trener Damir Burić na konferenciji za medije u najavi susreta.

Posljednji međusobni susret Hajduk i Gorica odigrali su na Poljudu u prvenstvu, a Bijeli su slavili rezultatom 3:0.  Glavni sudac utakmice je Fran Jović iz Zagreba, asistirat će mu Ivica Modrić iz Zagreba i Vedran Đurak iz Stupnog, a četvrti sudac je Marko Cestarić iz Siska. 

30/10/2019 - 07:14 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr