Mobile menu
Olake dijagnoze!

Olake dijagnoze!

 
9/3/2011 - 17:59 sati
Prva momčad

Naš nogometaš Anas Sharbini napravio je disciplinski prekršaj i za to je po klupskom pravilniku kažnjen.

I financijski i neigranjem u jednoj prvenstvenoj utakmici. Ali taj njegov ispad nikako nije razlog da se od njega pravi medicinski slučaj! A baš takvim se Anas Sharbini zadnjih dana predstavlja. Postao je glavni negativni junak a neviđena lakoća medicinskog dijagnosticiranja je zaprepaštujuća.

Stoga smo i prisiljeni i dužni našeg igrača, kojem sigurno nije zadnjih dana lako, uzeti u zaštitu. Najmanje zbog novčane kazne, ali jest svakako zbog neigranja, ovakvih pritisaka i olakih dijagnoza.

Zar je onda čudno što nas neki naši istinski prijatelji nazivaju i upozoravaju kako se hajdukove igrače uoči važnih utakmica želi destabilizirati? Pogotovo jer su nešto ranije od Anasova, u suštini benignog makar i neshvatljiv neodgovornog ispada, igrači nekih drugih klubova napravili daleko ružniji a neki čak i opasniji incident.

Nitko, a najmanje sam Anas koji se istog trenutka javno ispričao i prihvatio kaznu bez riječi,ne poriče da je njegov "mangupluk" nedostojan jednog profesionalnog nogometaša. Ali zbog toga nije sigurno slučaj kakvim ga se želi prikazati.

9/3/2011 - 17:59 sati
Prva momčad