Mobile menu
Ohandza: Nadam se nastavku serije, sretni smo što smo prošli dalje

Ohandza: Nadam se nastavku serije, sretni smo što smo prošli dalje

 
21/7/2017 - 09:15 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Levski - Hajduk 1:0 (2. pretkolo Europske lige)"

Više nego zasluženo plasirali su se igrači Joana Carrilla u iduće pretkolo UEFA Europske lige. Hajdukovci su izdominirali cijelim susretom protiv Levskog u Sofiji koji je praktički zabio iz svoje prve šanse, a konačan rezultat je po broju prilika mogao biti puno veći u korist Bijelih. Sretni i zadovoljni bili su Carrillovi igrači koji su na najbolji mogući način, s tri pobjede, ušli u novu sezonu:

- Imali smo inicijativu od samog početka susreta. Na klupi smo svi doista bili mirni, vidjeli kako kontroliramo igru i da smo bolji od Levskog. Stvorili smo niz prilika, ali lopta jednostavno nije htjela u mrežu. Ok, uvijek može otići u drugom smjeru, ali smo sve popravili brzo i sretan sam zbog toga. Zasluženo smo pobijedili i idemo dalje u Europi što je vrlo važno - rekao je poslije utakmice Franck Ohandza, strijelac izjednačujućeg pogotka koji je u igru ušao samo tri minute prije. Nakon Maksimira, Hajdukov napadač seriju je nastavio i u Sofiji:

- Drago mi je da sam zabio i nadam se da ću nastaviti seriju zgoditaka, al najvažnije od svega je da smo prošli dalje i sretni smo zbog toga. Igrali smo dobro i prije mog ulaska, ali lopta jednostavno nije htjela u mrežu, stvorili smo niz prilika.

- Nismo gubili živce nego smo bili smireni u najtežim situacijama. Dobro smo se pripremili za Levski, vjerujem da ćemo i za Brondby. Bili smo bolji protivnik u obje utakmice i zasluženo smo prošli. Ispričavam se navijačima zbog brojnih promašaja, ali drago mi je da sam na koncu pogodio - poručio je Ante Erceg koji se nalazi u fantastičnoj golgeterskoj formi. Ante je seriju započeo na pripremama, a nakon prekrasnog pogotka u Zagrebu, zabio je još ljepši sinoć vrataru Mitrevu koji je loptu mogao ispratiti samo pogledom...

21/7/2017 - 09:15 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr