Mobile menu
Održana godišnja skupština DPH Otok Krk

Održana godišnja skupština DPH Otok Krk

 
6/11/2017 - 12:35 sati
Ostale vijesti
Foto: DPH Krk
Sve vezano za Društva prijatelja Hajduka možete pronaći ovdje

U petak 04. studenog 2017. godine održana je redovna godišnja skupština Društva Prijatelja Hajduka Otok Krk. Veselio je veliki odaziv članova društva koji su nakon skupštine prisustvovali info tribini udruge Naš Hajduk, koju je predvodio projekt manager udruge Tomislav Mikulić. Na tribini je glavna tema bila akcija ''Za sva vrimena'' koje je cilj otkup dionica HNK Hajduk Split od strane članova kluba, ali bilo je rasprava i o aktualnom stanju u klubu, radu udruge, tekućim problemima i sl.

Na skupštini je između ostalog istaknuto kako je društvo u proteklom periodu bilo vrlo aktivno u organizaciji i sudjelovanju u raznim humanitarnim akcijama, u organizaciji tradicionalne Bile noći i sličnih aktivnosti. U izglasanom planu i programu za iduće razdoblje, vodstvo društva kao cilj je istaknulo daljnje omasovljenje članstva, daljnji humanitarni rad, organizaciju sljedeće Bile noći te djelovanje u sferi povezivanja ostalih društava prijatelja Hajduka iz regije.

Posebno valja istaknuti kako je skupštini, uz veliki broj otočkih načelnika i župnika, prisustvovao i legendarni nogometaš Hajduka Ivo Bego, koji je član DPH otok Krk.

6/11/2017 - 12:35 sati
Ostale vijesti
Foto: DPH Krk