Mobile menu
Održana Glavna skupština HNK Hajduk š.d.d.

Održana Glavna skupština HNK Hajduk š.d.d.

 
7/6/2024 - 00:55 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Održana Glavna skupština HNK Hajduk š.d.d.Održana Glavna skupština HNK Hajduk š.d.d.Održana Glavna skupština HNK Hajduk š.d.d.Održana Glavna skupština HNK Hajduk š.d.d.Održana Glavna skupština HNK Hajduk š.d.d.Održana Glavna skupština HNK Hajduk š.d.d.Održana Glavna skupština HNK Hajduk š.d.d.Održana Glavna skupština HNK Hajduk š.d.d.Održana Glavna skupština HNK Hajduk š.d.d.Održana Glavna skupština HNK Hajduk š.d.d.Održana Glavna skupština HNK Hajduk š.d.d.Održana Glavna skupština HNK Hajduk š.d.d.Održana Glavna skupština HNK Hajduk š.d.d.Održana Glavna skupština HNK Hajduk š.d.d.
Održana Glavna skupština HNK Hajduk š.d.d.

Na Poljudu je održana Glavna skupština HNK Hajduk š.d.d. na kojoj su prisustvovali dioničari koji posjeduju 517.836 dionica, što čini 96,5 posto temeljnog kapitala.

Uprava Kluba podnijela je godišnje izvješće Uprave Društva o stanju i poslovanju Društva u 2023. godini te godišnje financijsko izvješće Društva za 2023. godinu nakon što su ga utvrdili Uprava i Nadzorni odbor Društva uz izvješće revizora Društva o obavljenoj reviziji za 2023. godinu. 

Nadzorni odbor podnio je izvješće o obavljenom nadzoru vođenja Društva za 2023. godinu. 

Donesena je odluka o pokriću gubitka za 2023. godinu te je dana razrješnica Upravi Društva za vođenje poslova za 2023. godinu kao i odluka o davanju razrješnice Nadzornom odboru Društva za obavljeni nadzor vođenja poslova Društva za 2023. godinu. 

Donesena je odluka o imenovanju revizora Društva za tekuću 2024. godinu. 

Uprava je dala svoj osvrt na stanje i poslovanje Društva za tekuću 2024. godinu kao i financijski pregled poslovanja Društva za tekuću 2024. godinu te projekciju do kraja godine. 

Nadzorni odbor dao je komentar na stanje i poslovanje Društva za tekuću 2024. godinu. 

Donesena je odluka o izmjeni naziva Društva te o izmjenama Statuta HNK Hajduk š.d.d.

Dioničari su primili na znanje Osvrt Uprave Društva o stanju i poslovanju Društva za 2023. godinu te financijski pregled poslovanja Društva za 2023. godinu i projekciju poslovanja do kraja 2023. godine, te komentar Nadzornog odbora Društva na stanje i poslovanje Društva u 2023. godine. 

Prezentiran je plan rada Uprave Društva za 2024. godinu, kao i financijski plan za 2024. godinu. Nadzorni odbor dao je svoj komentar na plan rada Uprave Društva za 2024. godinu. 

Donesena je odluka o usklađenju temeljnog kapitala Društva i vrijednosti dionica s uvođenjem eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj sukladno Zakonu o izmjenama Zakona o trgovačkim društvima, odluka o izmjeni Statuta Društva te odluka o upotrebi razlike nastale na temelju usklađenja temeljnog kapitala Društva. 

7/6/2024 - 00:55 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr