Mobile menu

Održana Glavna skupština Hajduka

 
22/11/2009 - 12:21 sati
Klub
Skupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština HajdukaSkupština Hajduka
Skupština Hajduka

 

U maloj dvorani na Gripama počela je u 12 sati i 18 minuta Glavna skupština Hajduka. Nazočne su 373.743 dionice, dovoljno za kvorum.

Prihvaćeno je izvješće Uprave kluba o provedenom postupku obvezne dokapitalizacije sukladno Zakonu o športu, prihvaćena je odluka o utvrđivanju o tome jesu li upisane, odnosno raspoređene dionice Društva izdane u postupku povećanja temeljnog kapitala. Prihvaćena su i izvješća Uprave Društva o stanju i poslovanju Društva za 2008. godinu, te Nazdornog odbora o obavljenom nadzoru vođenja poslova Društva za 2008. godinu.

Podnijeto je godišnje financijsko izvješće Društva za prošlu godinu i izvješća revizora Društva o obavljenoj reviziji za 2008. godinu. Donijete su odluke o davanju razrješnice Upravi Društva za vođenje poslova Društva za 2008. godine, te Nadzornom odboru Društva za obavljeni nadzor vođenja poslova Društva u 2008. godini. Odlučeno je i o razrješenju članova Nadzornog odbora Društva (osim Ante Sanadera, Mirka Klarića i Damira Gabrića koji su podnijeli neopozive ostavke).

Izabrani su i novi članovi Nadzornog odbora: Jako Andabak, Željko Bašić, Tomislav Gruica, Rade Lasić, Ivica Livaja, Tomislav Mamić, Miran Pelivan, Ivan Rimac i Petroslav Sapunar.

Skupština je završila u 16.18 minuta, nakon točno četiri sata.

Kliknite ovdje da biste vidjeli strukturu Nadzornog odbora.




foto: Miro Gabela

22/11/2009 - 12:21 sati
Klub