Mobile menu
Održan sastanak Nadzornog odbora

Održan sastanak Nadzornog odbora

 
13/10/2011 - 22:11 sati
Klub

Dvije teme bile su okosnica današnjeg sastanka Nadzornog odbora Hajduka. S jedne strane obavljena je revizija poslovanja i rada Uprave u prvih pet mjeseci - na svim nivoima poslovanja, te se s druge strane razgovaralo o planiranim aktivnostima u narednom periodu, odnosno do kraja ovog dijela natjecateljske sezone i kalendarske godine.

U tom kontekstu analizirano je financijsko stanje kluba što je podrazumijevalo reviziju svih prihoda i rashoda u posljednjih pet mjeseci te su definirani koraci koji će biti poduzeti s ciljem osiguravanja veće financijske stabilnosti kluba. U okviru navedenoga, revidirane su i dosadašnje marketinške aktivnosti, kao i financijska učinkovitost ugovora iz ove domene poslovanja.

Kadrovska politika je također bila jedna od tema današnjeg sastanka. Zatražena je revizija ugovora koji su na snazi te okvirni prijedlozi ugovora koji će biti ponuđeni za nastavak suradnje kluba s pojedinim igračima, a NO je konstatirao i nepostojanje nesuglasica između Uprave i trenera koji nastavljaju svoj rad, kao i do sada, po zadanom modelu funkcioniranja kluba.

Nadalje, definirani su i razvojni pravci pri tehničkom opremanju stadiona kako bi isti u potpunosti ispunjavao kriterije UEFA-e po pitanju sigurnosti i kontrole ulaza.

Ponovni sastanak Nadzornog odbora okvirno je dogovoren za 15 dana, kada će se razgovarati o realizaciji danas definiranih stavki, koje se odnose na sve segmente poslovanja nogometnog kluba Hajduk.

 

13/10/2011 - 22:11 sati
Klub