Mobile menu
Održan sastanak Grada, Hajduka i Torcide

Održan sastanak Grada, Hajduka i Torcide

 
28/2/2011 - 11:47 sati
Klub

Čak tri sata trajao je današnji sastanak predstavnika Grada Splita, Hajduka i Torcide na Poljudu. O kratkoročnim i dugoročnim zadacima i ciljevima Hajduka razgovarali su splitska dogradonačelnica Anđelka Visković, predsjednik NO kluba Petroslav Sapunar, predsjednik Skupštine Vinko Radovani, te predstavnici Torcide Stipe Lekić i Bojan Islamović.

- Dogovoreno je kako će o Povjerenstvu koje će birati novu Upravu sjediti pet članova, po jedan predstavnik Grada i Nadzornog odbora, te tri stručne osobe. Torcida je kazala kako svojeg kandidata nema, te daju punu potporu Povjerenstvu - istaknula je dogradonačelnica Visković.

- U izboru nove Uprave i Nadzornog odbora usvojit će se elementi Kodeksa koji su sastavni dio Statuta. Zajednički će se pripremiti materijali, napraviti elaborat koji će biti upućen Gradskom vijeću. Želimo usvojiti model kojim će se navijači moći uključiti u upravljačke strukture.

Novi sastanak trebao bi se dogoditi za 15-ak dana, a za mjesec bi trebao biti dovršen elaborat koji će se krenuti prema raspravi u Vijeću.

28/2/2011 - 11:47 sati
Klub