Mobile menu
Održan i posljednji Hajduk Tommy Futsal Cup

Održan i posljednji Hajduk Tommy Futsal Cup

 
27/1/2020 - 14:19 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2020. godinu!

Održan je posljednji Hajduk Tommy Futsal Cup na splitskim Gripama. U generaciji djece rođenih 2008. i mlađi Hajduk/Split Tommy je odnio pobjedu u finalnoj utakmici ispred momčadi Omladinac/MNK Hajduk. Na ovom edukativnom turniru koji je za cilj imao promociju futsala kao komplementarnog sporta za razvoj mladih nogometaša sudjelovala su djeca iz Splita, Vodica, Tomislavgrada pa sve do Dubrovnika.

Zamjenik voditelja Akademije HNK Hajduk ''Luka Kaliterna'' Andro Fistonić na edukativnom predavanju ''Zašto futsal'' je iznio znanstvene dokaze o bitnosti razvoja djece kroz slobodne igre kao što su futsal i "ulični nogomet". 

Gosti predavanja bili su Dario Marinović - jedan od najboljih futsala igrača Hrvatske koji je kroz djetinjstvo opisao usporedno igranje nogometa i futsala u rodnom Dubrovniku te Mario Čuić - mladi igrač druge momčadi Hajduka koji je objasnio kako mu je nogomet na "ulici" u rodnom Tomislavgradu pomogao da razvije kvalitete koje posjeduje danas. 

Ovim turnirom završio je ciklus futsal turnira u zajedničkoj organizaciji HNK Hajduk Split i FC Split Tommy, a suradnja se nastavlja treniranjem djece iz Akademije HNK Hajduk Luka Kaliterna na futsal terenima.

27/1/2020 - 14:19 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
 • Produži članstvo!

  Klikni i

  Produži članstvo!

  Članova: 18.313

 • Autora Jurice Gizdića

  Knjiga ''Hajduk i svijet''

  Autora Jurice Gizdića

 • Kalendar 2020

  40,00 kuna

 • Upisi u tijeku!

  Otvorena škola HNK Hajduk

  Upisi u tijeku!

 • Turistički obilazak stadiona

  Stadion Poljud

  Turistički obilazak stadiona

 • sezona 2019/20

  Gostujući i treći dres

  sezona 2019/20

  539,00 kn

 • za sezonu 2019/20

  Online pretplate

  za sezonu 2019/20