Mobile menu
Odrađen posljednji trening pred Lokomotivu!

Odrađen posljednji trening pred Lokomotivu!

 
23/9/2017 - 21:21 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Lokomotiva 2:2 (Split, 24/9/2017)"
Trening pred LokomotivuTrening pred LokomotivuTrening pred LokomotivuTrening pred LokomotivuTrening pred LokomotivuTrening pred LokomotivuTrening pred LokomotivuTrening pred LokomotivuTrening pred LokomotivuTrening pred LokomotivuTrening pred LokomotivuTrening pred LokomotivuTrening pred LokomotivuTrening pred LokomotivuTrening pred LokomotivuTrening pred LokomotivuTrening pred Lokomotivu
Trening pred Lokomotivu

Odradili su hajdukovci večeras na glavnom travnjaku posljednji trening uoči prvenstvenog ogleda protiv Lokomotive koji je na rasporedu sutra u 19 sati. Radili su Bijeli nešto više od 90 minuta, a trener Joan Carrillo davao je igračima neke od posljednjih uputa prije susreta do kojeg je preostalo nešto manje od 24 sata.

Trening s momčadi odradio je Ante Erceg koji je zbog ozljede ramena zadobivene u Gradskom vrtu propustio prošlu utakmicu s Rijekom, dok je normalno trenirao i Hugo Almeida. Odvojeno je radio Franck Ohandza. U konkurenciji za dvoboj 10. kola HT Prve lige neće biti Marko Futacs, Gustavo Carbonieri i Ivan Pešić.

23/9/2017 - 21:21 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr