Mobile menu
Odlična predstava Posavca u pobjedi U-21 reprezentacije protiv Grčke

Odlična predstava Posavca u pobjedi U-21 reprezentacije protiv Grčke

 
12/10/2018 - 20:26 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

Hajdukov vratar Josip Posavec branio je cijelu utakmicu u 2:0 pobjedi U-21 reprezentacije Hrvatske protiv Grčke. Utakmica kvalifikacija za Europsko prvenstvo odigrana je u Puli, a prvi vratar Bijelih istaknuo se u prvom dijelu susreta s tri velike obrane. 

Ante Palaversa i Michele Šego odigrali su u utorak cijelu prijateljsku utakmicu za U-19 reprezentaciju Hrvatske koja je s 2:1 u Sigetu porazila vršnjake iz Turske, a Jurica Pršir ušao je s klupe u 60. minuti. Palaversa se upisao u strijelce realiziravši najstrožu kaznu koju je prethodno izborio Šego. 

Dva dana kasnije ove U-21 reprezentacije Hrvatske i Turske odigrale su još jednu utakmicu u kojoj je Turska slavila rezultatom 4:1. U ovom susretu Palaversa je igrao cijelu utakmicu, Šego do 76. minute kada ga je zamijenio Pršir. Od 30. minute u igri je bio i Mario Vušković.

Za U-19 reprezentaciju Kosova u kvalifikacijskoj utakmici za Europskoj prvenstvo protiv Austrije u srijedu su nastupili Hajdukovi igrač Blear Tolaj i Nikson Memaj. Prvi je igrao do 82. minute, a drugi je ušao u 79. minuti susreta koji je završio rezultatom 0:0. 

Mateo Božić postigao je jedini pogodak za U-19 reprezentaciju BiH koja je poražena od Irske rezultatom 3:1 u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

12/10/2018 - 20:26 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr