Mobile menu
Odgađa se utakmica Lokomotiva - Hajduk

Odgađa se utakmica Lokomotiva - Hajduk

 
21/10/2020 - 11:59 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Lokomotiva - Hajduk (Zagreb, 24/10/2020)"

Odgađa se utakmica 9. kola HT Prve lige Lokomotiva - Hajduk koja se trebala odigrati 24. listopada s početkom u 17.05 sati u Kranjčevićevoj. Utakmica će se odigrati u prvom mogućem slobodnom terminu o čemu će se odluka donijeti naknadno. 

Odluku je donio Hrvatski nogometni savez uz sljedeće obrazloženje koje prenosimo u cijelosti: 

NK Lokomotiva dostavio je dana 21.10.2020. obavijest da je nakon obavljenog testiranja cijele momčadi utvrđena zaraza korona virusom kod četiri igrača te još dva imaju epidemiološku mjeru samoizolacije. Zbog toga NK Lokomotiva nije u mogućnosti nastaviti redovito natjecanje i traži odgodu utakmice 9. kola HT Prve lige Lokomotiva-Hajduk.

Sukladno propisima HNS-a i odluci Natjecateljske komisije HNS-a sa sjednice održane 06.08.2020.g. kojom je dano ovlaštenje povjerenicima natjecanja za odgodom pojedine utakmice u slučaju da u samoizolaciji bude 6 ili više igrača istog kluba, na osnovu zahtjeva NK Lokomotiva donijeta je odluka o odgodi utakmice. Prema odredbama Pravilnika o nogometnim natjecanjima i Propozicija natjecanja odgođene utakmice moraju se odigrati u prvom mogućem slobodnom terminu o čemu će se odluka donijeti naknadno.

21/10/2020 - 11:59 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr