Mobile menu
U prodaji ulaznice za utakmicu Hajduk - Slaven Belupo

U prodaji ulaznice za utakmicu Hajduk - Slaven Belupo

 
30/7/2024 - 20:42 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

Od srijede u 10 sati počinje prodaja ulaznica za utakmicu 1. kola SuperSport HNL Hajduk – Slaven Belupo koja će se odigrati u nedjelju 4. kolovoza s početkom u 21 sat. Kao i do sada, do dana utakmice pravo kupnje imaju isključivo aktivni članovi Kluba.

Učlaniti se možete online ili dolaskom u Odjel za članstvo te odmah ostvarujete pravo na kupnju ulaznice. Ulaznice će se naći u slobodnoj prodaji na sam dan utakmice u slučaju da se iste do tada ne prodaju.

Kako bi iskoristili svoje pravo prvokupa ulaznice, prilikom kupovine trebate pripremiti svoj članski broj, datum rođenja i OIB. Vodič za online kupovinu ulaznice možete pogledati ovdje. Ako niste još dobili svoju člansku iskaznicu, članski broj možete saznati na nekoliko načina koji se mogu pročitati ovdje .

Pretplatnici koji žele ustupiti svoje mjesto za pojedinu utakmicu za početak moraju biti registrirani na stranici hajduk.mojekarte.hr.  Oni koji su registrirani se moraju prijaviti i kliknuti na "SIDI NA MOJE MISTO". Više pročitajte na: SIDI NA MOJE MISTO .


PRODAJNA MJESTA:

1) Online na hajduk.mojekarte.hr 

2) Odjel za članstvo na Poljudu (prodaja isključivo za članove)

- Radni dan:  8-20 h

- Subota: 9-14 h

- Dan utakmice: 15-21 h

3) Hajduk Fan shop Joker

4) Hajduk Fan shop Makarska

5) Hajduk Fan shop Zadar

6) Hajduk Fan shop Mall of Split

7) Kućice oko stadiona na dan utakmice od 18 h - u slučaju da ostane ulaznica

30/7/2024 - 20:42 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr