Mobile menu
Obavijest za sve navijače Hajduka koji dolaze na Finale Kupa u Rijeku

Obavijest za sve navijače Hajduka koji dolaze na Finale Kupa u Rijeku

 
23/5/2023 - 13:21 sati
Klub
Foto: hajduk.hr

U srijedu 24. svibnja s početkom u 19:00 sati, na stadionu HNK Rijeka bit će odigrana finalna utakmica SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa između Hajduka i Šibenika. Pozivamo sve navijače da se detaljno upoznaju s uputama i preporukama.

Ulazi na stadion HNK Rijeka bit će otvoreni od 16 sati. Pozivaju se gledatelji da do stadiona dođu ranije, kako bi se izbjegle očekivane gužve u prometu i parkiranju, kao i čekanje na ulazima na tribine te da na vrijeme i bez žurbe zauzmu svoja mjesta.

Obavijest za navijače Hajduka

Za navijače Hajduka koji dolaze na utakmicu glavni prihvatni punkt je Kikovica - Soboli, na autocesti A6 te ih pozivamo da na navedenu lokaciju dođu do 15 sati, kako bi u organiziranoj koloni bili dopraćeni do stadiona na Rujevici. Navijači Bijelih koji dolaze organizirano vlakom iz Splita, bit će prepraćeni u zonu stadiona u organizaciji policije.

Na dan utakmice, 24. svibnja, organizator će, u suradnji s policijom, uspostaviti blokadu prometa, tako da će se od 12:00 do 24:00 sati uspostaviti blokada prometa u nerazvrstanoj cesti (uz stadion HNK Rijeka) od kružnog raskrižja Rujevica do čvora Hosti za sva vozila osim interventnih vozila i vozila s propusnicom. 

Posjetitelji svoja vozila neće moći parkirati oko stadiona i u široj zoni oko stadiona osim ako nemaju parking propusnicu koja je izdana od strane organizatora.

Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane na fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice. Također obavještavamo navijače da se na tribine neće moći unijeti kišobrani, velike torbe i ruksaci, boce, upaljači, kovanice i drugi predmeti pogodni za ozljeđivanje ili izazivanje požara.

Vidimo se u srijedu na Rujevici!

Ruke ćemo skupa...

23/5/2023 - 13:21 sati
Klub
Foto: hajduk.hr