Mobile menu
Obavijest pretplatnicima tribine Sjever o preuzimanju zamjenskih ulaznica

Obavijest pretplatnicima tribine Sjever o preuzimanju zamjenskih ulaznica

 
6/12/2019 - 14:12 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

Hajduk u nedjelju 15. prosinca od 17.30 sati na Poljudu igra protiv Istre 1961 posljednju utakmicu jesenskog dijela sezone. Tribina Sjever bit će zatvorena za ovu utakmicu odlukom disciplinskog suca Alana Klakočera zbog prekršaja počinjenih na utakmici Hajduk - Rijeka. 

HNK Hajduk će svojim vjernim pretplatnicima s tribine Sjever omogućiti preuzimanje zamjenske ulaznice za tribinu po izboru (Istok ili Zapad).

Napomene:

- Vrijedi pravilo jedna pretplata/pretplatnička iskaznica - jedna ulaznica.

- Pretplatnici tribine Sjever mogu preuzeti zamjenske ulaznice za tribine ISTOK ili ZAPAD.

- Ulaznice će se preuzimati na svim uobičajenim prodajnim mjestima (online preuzimanje zamjenskih ulaznica nije omogućeno).

- Preuzimanje zamjenske ulaznice će se omogućiti pretplatniku HNK Hajduk koji se legitimira važećom pretplatničkom iskaznicom HNK Hajduk za sezonu 2019/2020.

- Predviđena je mogućnost je preuzimanja zamjenske ulaznice za pretplatnika od strane treće osobe za slučaj nemogućnosti preuzimanja ulaznice pretplatnika s udaljenijih lokacija (izvan Splitsko-dalmatinske županije) uz uvjet da treća osoba dostavi na uvid "scan" pretplatničke iskaznice i "scan" osobne iskaznice/putovnice kojom može potvrditi status pretplatnika.

6/12/2019 - 14:12 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr