Mobile menu
Obavijest pretplatnicima tribine Sjever o preuzimanju zamjenskih ulaznica za utakmicu Hajduk - Osijek

Obavijest pretplatnicima tribine Sjever o preuzimanju zamjenskih ulaznica za utakmicu Hajduk - Osijek

 
5/4/2019 - 08:24 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Osijek 0:0 (Split, 7/4/2019)"

Hajduk u nedjelju od 19 sati na Poljudu igra protiv Osijeka u sklopu 28. kola HT Prve lige. Tribina Sjever bit će zatvorena za ovu utakmicu odlukom disciplinskog suca Alana Klakočera zbog prekršaja počinjenih na utakmici Hajduk - Gorica. 

HNK Hajduk će svojim vjernim pretplatnicima s tribine Sjever omogućiti preuzimanje zamjenske ulaznice za tribinu po izboru (Istok ili Zapad), a isto tako navijači koji su već kupili ulaznicu za tribinu Sjever za ovu utakmicu, također mogu na isti način preuzeti zamjensku ulaznicu. 

Napomene:

- Vrijedi pravilo jedna pretplata/pretplatnička iskaznica - jedna ulaznica.

- Pretplatnici tribine Sjever mogu preuzeti zamjenske zamjenske ulaznice za tribine ISTOK ili ZAPAD.

- Ulaznice će se preuzimati u Odjelu za članstvo, Fan shopu Grad i Fan Shopu Poljud od petka 5. travnja u djelatnom radnom vremenu Odjela za članstvo, Fan shopa Grad i Fan Shopa Poljud. U subotu će se ulaznice moći preuzeti u Odjelu za članstvo i Fan Shopu Poljud od 09:00 – 18:00 sati te u Fan shopu Grad od 09:00 do 20:00 sati a na dan utakmice od 12:00 sati.

- Preuzimanje zamjenske ulaznice će se omogućiti pretplatniku HNK Hajduk koji se legitimira važećom pretplatničkom iskaznicom HNK Hajduk za sezonu2018/2019, uz predočenje osobnog dokumenta kojim potvrđuje svoj identitet.

- Prigodom predaje zamjenske ulaznice pretplatniku, ovlaštena osoba Odjela za članstvo/Fan shopa će provjeriti osobne podatke/status pretplatnika uvidom u tablicu pretplatnika.

- Predviđena je mogućnost je preuzimanja zamjenske ulaznice za pretplatnika od strane treće osobe za slučaj nemogućnosti preuzimanja ulaznice pretplatnika s udaljenijih lokacija (izvan Splitsko-dalmatinske županije) uz uvjet da treća osoba dostavi na uvid "scan" pretplatničke iskaznice i "scan" osobne iskaznice/putovnice kojom može potvrditi status pretplatnika.

- Ovlaštena osoba Odjela za članstvo/Fan shopa će u tablici pretplatnika, naznačiti preuzimanje zamjenske ulaznice za svakog pretplatnika koji je konzumirao takvu mogućnost.

- Kupljene ulaznice za tribinu sjever mogu se zamijeniti ulaznicom za tribinu ISTOK ili ZAPAD isključivo uz predočenje kupljene ulaznice za sjever koja će se pri preuzimanju zamjenske ulaznice poništiti kidanjem odreska s ulaznice.

5/4/2019 - 08:24 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr