Mobile menu
Obavijest pretplatnicima HNK Hajduk o preuzimanju dodatnih ulaznica

Obavijest pretplatnicima HNK Hajduk o preuzimanju dodatnih ulaznica

 
20/2/2019 - 10:17 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2019. godinu! Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Gorica 0:0 (Split, 23/2/2019)"

HNK Hajduk u sklopu ranije najavljene akcije svojim vjernim pretplatnicima je omogućio da povedu svoje prijatelje, rodbinu ili poznanike na prve tri utakmice nakon isteka kazne od četiri domaće utakmice bez prisustva publike. 

Druga od tri utakmice na rasporedu je u subotu 23. veljače kada Bijeli u sklopu 22. kolu HT Prve lige igraju protiv Gorice. 

NAPOMENE: 

- Vrijedi pravilo jedna pretplata/pretplatnička iskaznica - jedna dodatna ulaznica.

- HNK Hajduk će pretplatnicima omogućiti preuzimanje gratis ulaznice za tribinu ISTOK i ZAPAD (ovisno o oznaci sektora pretplate) dok će pretplatnicima tribine SJEVER zbog ograničenog kapaciteta istog pripadati mogućnost izbora tribine za preuzimanje gratis ulaznice (ISTOK ili ZAPAD).

- Ulaznice će se preuzimati u Odjelu za članstvo i Fan shopu Grad od srijede 20. veljače u djelatnom radnom vremenu Odjela za članstvo i Fan shopa Grad, uključujući i na dan utakmice od 11.30 sati. 

- Preuzimanje ulaznice će se omogućiti pretplatniku HNK Hajduk koji se legitimira važećom  pretplatničkom iskaznicom HNK Hajduk za sezonu 2018/2019, uz predočenje osobnog dokumenta kojim potvrđuje identitet.

- Prigodom predaje gratis ulaznice pretplatniku, ovlaštena osoba Odjela za članstvo će provjeriti osobne podatke/status pretplatnika uvidom tablicu pretplatnika.

- Predviđena je mogućnost je preuzimanja gratis ulaznice za pretplatnika od strane treće osobe za slučaj nemogućnosti preuzimanja ulaznice pretplatnika s udaljenijih lokacija (izvan Splitsko-dalmatinske županije) uz uvjet da treća osoba dostavi na uvid "scan" pretplatničke iskaznice i "scan" osobne iskaznice/putovnice kojom može potvrditi status pretplatnika.

- Ovlaštena osoba Odjela za članstvo će u tablici pretplatnika, naznačiti preuzimanje gratis ulaznice za svakog pretplatnika koji je konzumirao takvu mogućnost.

20/2/2019 - 10:17 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr