Mobile menu
Obavijest navijačima za utakmicu Hajduk - Maccabi Tel-Aviv

Obavijest navijačima za utakmicu Hajduk - Maccabi Tel-Aviv

 
24/8/2016 - 12:05 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Preuzmi Hajduk Digital TV i budi korak ispred! Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Maccabi 2:1 (3:4) (Split, 25/8/2016)"

Za uzvratnu utakmicu play offa Europske lige koja će se odigrati na stadionu Poljud između Hajduka i izraelskog Maccabija iz Tel Aviva (četvrtak od 20:30 sati) primjenjuju se pravila organizacije utakmice visokog rizika, koje uključuju dodatne mjere osiguranja na stadionu i izvan njega.

Stoga, pozivamo sve gledatelje da uvaže sljedeće važne informacije:

- Vrijedi pravilo jedan gledatelj, jedna ulaznica

- Ulaznicu moraju imati i djeca.

- Pozivaju se gledatelji da ranije dođu na stadion, kako bi se izbjegle velike gužve prilikom ulaska na stadion.

- Ulazi na stadion bit će otvoreni najmanje 2 sata prije utakmice.

- Prilaz stadionu automobilima biti će dopušten samo vozilima s posebnim propusnicama.

- Bit će omogućen pristup na sve ulaze koji pripadaju sektoru ulaznice (ZAPAD, ISTOK, SJEVER, JUG) uz obvezu sjedenja na numeriranoj sjedalici naznačenoj na ulaznici (red, sjedalo).

- Posebno apeliramo na gledatelje da na stadion ne unose i da se suzdrže od upotrebe pirotehničkih sredstava, kao i transparenata i poruka uvredljivog sadržaja.

- Zabranjeno je i unošenje tvrdih predmeta (upaljači, boce, kozmetika i sl.) kojim se može ugroziti sigurnost osoba na stadionu.

- HNK Hajduk je osigurao ulaz za osobe s invaliditetom na južnom platou ispod semafora. U pratnji istih može biti samo jedna osoba.

Molimo sve navijače da se ponašaju korektno i sukladno preporukama osiguranja i policije, kako bi utakmica protekla u pozitivnoj atmosferi.

24/8/2016 - 12:05 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr