Mobile menu
Obavijest navijačima za utakmicu Hajduk - Dinamo

Obavijest navijačima za utakmicu Hajduk - Dinamo

 
29/8/2019 - 14:03 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Dinamo (Z) 1:0"

Za susret 7. kola Hrvatski Telekom Prve lige između HNK Hajduk i GNK Dinamo koji će se u subotu od 18.30 sati odigrati na stadionu Poljud pozivamo sve gledatelje da uvaže sljedeća pravila:

- Pozivaju se gledatelji da ranije dođu na stadion, kako bi se izbjegle gužve prilikom ulaska na stadion (2 sata prije utakmice).

- Kako bi se izbjegle gužve na ulazima pred sam početak utakmice, ljubazno molimo navijače da dođu ranije na stadion. Istovremeno, važno je napomenuti da se za ulazak na svaku od tribina može koristiti bilo koji otvoreni ulaz na tom dijelu stadiona. Primjerice, gledatelji s ulaznicom na ulaze N, O, P, R, S i T mogu za ulazak na istočnu tribinu koristiti bilo koji ulaz tog dijela stadiona te potom ići na svoje mjesto. Isti princip se odnosi i na sjevernu i zapadnu tribinu, sve u cilju smanjenja gužvi.

- Vrijedi pravilo jedan gledatelj, jedna ulaznica.

- Ulaznicu moraju imati i djeca. Za djecu bez ulaznice neće biti omogućen ulazak na stadion bez važeće ulaznice. Klub je omogućio kupnju dječjih ulaznica za tribine Sjever, Istok, Zapad koje iznose 50% redovne cijene ulaznice za odrasle, dok je cijena za ulaz U simboličnih 10 kn.

- Evakuacijske stepenice moraju biti prohodne i slobodne za prolaz/kretanje tijekom cijele utakmice. Svaka osoba koja se bude nalazila na istim bit će upućena na svoje mjesto i/ili udaljena sa stadiona za slučaj ne pridržavanja prethodno navedenog.

- Posebno apeliramo na gledatelje da na stadion ne unose i da se suzdrže od upotrebe pirotehničkih sredstava, kao i transparenata i poruka uvredljivog sadržaja.

- Zabranjeno je i unošenje tvrdih predmeta (upaljači, boce, kozmetika i sl.) kojim se može ugroziti sigurnost osoba na stadionu.

- HNK Hajduk je osigurao ulaz za osobe s invaliditetom na južnom platou ispod semafora. U pratnji istih može biti samo jedna osoba.

- Prilaz stadionu automobilima bit će dopušten samo vozilima s posebnim propusnicama.

Molimo sve navijače da se ponašaju korektno kako bi utakmica protekla u pozitivnoj atmosferi.

Napomena:

Gledatelji koji eventualno budu imali problema s ulaskom na stadion moći će se obratiti na naš HELP DESK koji će se nalaziti u kućici nasuprot istočne tribine. Dežurni operateri bit će na usluzi najmanje 2 sata prije utakmice kako bi se u najkraćem roku uočili problemi ili zapreke ulaska/neočitavanja servisnih kodova i drugih sličnih slučajeva.

29/8/2019 - 14:03 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr