Mobile menu
Obavijest navijačima za susret HNK Hajduk - PFC Slavia Sofia

Obavijest navijačima za susret HNK Hajduk - PFC Slavia Sofia

 
25/7/2018 - 09:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - PFC Slavia Sofia 1:0 (Split, 26/7/2018)"

Za susret 2. kola pretkola  UEFA Europa Lige koji će se odigrati na stadionu Poljud između HNK Hajduk i PFC Slavia Sofia (četvrtak, 26. srpnja u 20:00 sati) pozivamo sve gledatelje da uvaže sljedeća pravila:

- Pozivaju se gledatelji da ranije dođu na stadion, kako bi se izbjegle velike gužve prilikom ulaska na stadion (2 sata prije utakmice).

- Vrijedi pravilo jedan gledatelj, jedna ulaznica.

- Ulaznicu moraju imati i djeca. Za djecu bez ulaznice neće biti omogućen ulazak na stadion. Klub je omogućio kupnju dječjih ulaznica za tribine Sjever, Istok, Zapad i iznosi 50% redovne cijene ulaznice za odrasle, dok je cijena za ulaz U simboličnih 10 kuna.

- Evakuacijske stepenice moraju biti prohodne i slobodne za prolaz/kretanje tijekom cijele utakmice. Svaka osoba koja se bude nalazila na istim bit će upućena na svoje mjesto i/ili udaljena sa stadiona za slučaj nepridržavanja prethodno navedenog.

- Posebno apeliramo na gledatelje da na stadion ne unose i da se suzdrže od upotrebe pirotehničkih sredstava, kao i transparenata i poruka uvredljivog sadržaja.

Zabranjeno je i unošenje tvrdih predmeta (upaljači, boce, kozmetika i sl.) kojim se može ugroziti sigurnost osoba na stadionu.

- HNK Hajduk je osigurao ulaz za osobe s invaliditetom na južnom platou ispod semafora. U pratnji istih može biti samo jedna osoba.

- Prilaz stadionu automobilima bit će dopušten samo vozilima s posebnim propusnicama.

Molimo sve navijače da se ponašaju korektno kako bi utakmica protekla u pozitivnoj atmosferi. Također podsjećamo da se za UEFA natjecanja primjenjuju povećane mjere sigurnosti pa zajedno na terenu i tribinama izborimo prolazak u sljedeće pretkolo Europa lige.

Napomena:

Gledatelji koji eventualno budu imali problema s ulaskom na stadion moći će se obratiti na naš HELP DESK koji će se nalaziti u kućici nasuprot istočne tribine. Dežurni operateri bit će na usluzi najmanje 2 sata prije utakmice kako bi se u najkraćem roku uočili problemi ili zapreke ulaska/neočitavanja servisnih kodova i drugih sličnih slučajeva.

25/7/2018 - 09:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr