Mobile menu
Novo DPH Sinj pokreće akciju "300 članova do 300. Alke"

Novo DPH Sinj pokreće akciju "300 članova do 300. Alke"

 
7/1/2015 - 16:31 sati
Ostale vijesti
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vezano za Društva prijatelja Hajduka možete pronaći ovdje

HNK Hajduk je potpisao ugovor s novim društvom prijatelja i to onim iz Sinja, odnosno njihovim predstavnicima - predsjednikom Lukom Balajićem i tajnikom Ivanom Budimirom Bekanom te vas ovim putem obavještavamo da je počelo učlanjivanje u najdraži Klub za 2015. godinu.

DPH Sinj u suradnji sa HNK Hajduk Vas želi izvijestiti da će se 11. kolovoza održati prva Bila noć za Hajduka u Sinju, u vrijeme 300. Sinjske Alke, te DPH Sinj započinje sa velikom akcijom pod nazivom "300 članova do 300. Alke". Ista akcija podrazumijeva i veliku nagradnu igru u koju će biti uključeno prvih 300 članova našeg Društva prijatelja.

S obzirom na to da na području Sinja i Cetinske krajine živi veliki broj navijača Hajduka ne sumnjamo u Vaš velik odaziv za učlanjivanjem u najdraži Klub preko naše baze članstva.

U 2014. je ostvaren broj od preko 10 000 članova, dok ove godine očekujemo da ta brojka bude bitno veća i naravno da svi žitelji našeg kraja daju veći doprinos članstvu Hajduka kako to i dolikuje gradu i regiji koje predstavljamo.

Uskoro pripremamo još mnoge akcije, a dotad Vas možemo uputiti u Odjel za članstvo, učlanite sebe, svoje bližnje, jer - posjedovanje Hajdukove članske iskaznice predstavlja čast, a ona je ujedno i sredstvo identifikacije svakog hajdukovca.

7/1/2015 - 16:31 sati
Ostale vijesti
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr