Mobile menu
Novi partneri u Hajduk Family Club loyalty programu

Novi partneri u Hajduk Family Club loyalty programu

 
11/2/2021 - 17:23 sati
Ostale vijesti

Unatoč krizi uzrokovanoj pandemijom Covid-19 i izazovnoj situaciji u kojoj smo se svi našli, loyalty program Hajduk Family Club iz dana u dan raste i privlači nove partnere.

U tjednu uoči jubilarnog 110. rođendana Bijelih ponosni smo što možemo objaviti da se našem loyalty programu priključuju Ghetaldus Optika d.d., Supersport online, Sinclair Hrvatska preko svog partnera Švabi d.o.o., Scoot n' Bikes i Marché Mövenpick sa svim svojim restoranima u Hrvatskoj. Također, u skorije vrijeme programu će se priključiti i Guliver Fitness, Cro Fan Shop, 3d interijeri d.o.o., Klaun Spartanko sa svojim uslugama za djecu i brojni drugi.

Pogodnosti i popusti koje partneri daju možete pronaći u samoj aplikaciji, sigurni smo da će razveseliti sve korisnike aplikacije Hajduk Family Club ali i olakšati pritisak na kućne budžete.

Osim novih partnera, u aplikaciji je pridodana i kategorija Bilo srce kako bi sve korisnike potaknula na pomaganje onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Ovim putem vas pozivamo da preuzmete i koristite aplikaciju Hajduk Family Club. Iskoristite brojne popuste koje nude partneri loyalty programa i olakšajte svoj kućni budžet u ovim specifičnim i izazovnim vremenima.

Hajduk Family Club – aplikacija za svaki dan!

11/2/2021 - 17:23 sati
Ostale vijesti