Mobile menu
Novi domaći dres u prodaji!

Novi domaći dres u prodaji!

 
6/5/2022 - 20:44 sati
Klub

Novi bijeli dres za sezonu 2022./2023. službeno je predstavljen na humanitarnoj prijateljskoj utakmici Hajduk - Šahtar i prvih šest dana mogao se kupiti isključivo putem humanitarne aukcije  organizirane putem "Bilog srca". 

Od subote, 7. svibnja, novi domaći dres, dostupan je u slobodnoj prodaji, a možete ga kupiti u Fan shopovima Poljud i TC Joker te putem našeg web shopa . 

Novi domaći dres napravljen je od 100 % reciklirane plastike, materijala certificiranog od strane „Global Recycled Standard“, a za izradu jednog dresa potrebno je 13 plastičnih boca od 0,5L. Prednja strana dresa izrađena je od posebne eko tehnološke tkanine, koja slijedi koncept tzv. „body mapping“, a sam dres ima perforacije (rupice) na mjestima gdje se sportaši najviše znoje, te pri tome stvara poseban vizualan efekt koji podsjeća na oklop.

Uz sve ove detalje, novi domaći dres dolazi s pletenim ovratnikom i rubovima rukava na kojim se nalaze crveno plave linije koje predstavljaju tradiciju Kluba, a na stražnjem dijelu, na ovratniku, nalazi se ušiveni natpis „Hajduk živi vječno“. Na prednjoj strani dresa, s desne strane, nalazi se silikonski logo Macron Hero, dok je na lijevoj strani, na srcu, silikonski grb HNK Hajduk.

6/5/2022 - 20:44 sati
Klub