Mobile menu
Nova selekcija Hajdukove Akademije

Nova selekcija Hajdukove Akademije

 
25/1/2018 - 09:02 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr
Započela je prodaja pretplata za sezonu 2018/19!
Mlađi početnici IIMlađi početnici IIMlađi početnici IIMlađi početnici IIMlađi početnici IIMlađi početnici IIMlađi početnici IIMlađi početnici IIMlađi početnici IIMlađi početnici IIMlađi početnici IIMlađi početnici IIMlađi početnici II
Mlađi početnici II

Hajdukova Akademija od ove je godine bogatija za selekciju mlađi početnici II koja je početkom ovog tjedna započela s treninzima. Radi se o dječacima rođenim 2010. godine koje će voditi trener Ante Puljiz zajedno sa svojim stručnim stožerom. 

Novi članovi Hajdukove obitelji odmah po okupljanju su počeli s radom, treninzi će se odvijati na Poljudu gdje će se raditi tri puta tjedno, dok ih vikendima očekuju natjecateljske utakmice. Za sada U-8 generacija broji 12 talentiranih dječaka koji su pažljivo odabrani u proteklih pola godine između tridesetak kandidata sa šireg splitskog područja. Polaznike ove prve skupine mlađih početnika 2 selektirali su treneri Ante Puljiz, Boris Marin i Vinko Bego

Budući da ova selekcija igra utakmice u formatu 5 igrača plus vratar, njih dvanaest je trenutno sasvim optimalna brojka, što ne isključuje mogućnost da im se u dogledno vrijeme pridruži još nekoliko igrača. 

- Tijekom proteklih pola godine u početnoj selekciji je participiralo više od 30 kandidata. Izabrali smo njih dvanaest, smatramo da su to najbolji iz ovog bazena (od Kaštela do Makarske) i već na početku je pravi užitak raditi s njima. Radi se o talentiranoj djeci koja će bolje napredovati kada treniraju zajedno, a turnire i utakmice će odigravati s godinu starijim dječacima kako bi se što prije navikli na izazove koji ih očekuju - kazao nam je trener Puljiz nakon drugog treninga odrađenog u dvorani na Poljudu. 

Već u subotu ova selekcija će odigrati i prvi turnir koji se održava na igralištu u Vukovarskoj ulici. 

Kako je izgledao njihov drugi trening možete pogledati u fotogaleriji Mira Gabele

25/1/2018 - 09:02 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr