Mobile menu
Nova rubrika: Živio Hajduk!

Nova rubrika: Živio Hajduk!

 
25/1/2010 - 20:03 sati
Živio Hajduk!

Novom rubrikom „Živio Hajduk!“ službena Hajdukova web-stranica nastavlja s približavanjem najvjernijim navijačima, odnosno svima onima kojima je bijela boja u srcu. Nakon uključenja u društvene mreže facebook i twitter, Bijelima se možete približiti i aktivnim sudjelovanjem u zanimljivoj rubrici „Živio Hajduk!“.

Od ovog trenutka možete i vi kreirati dio poljudske svakodnevice, barem ove virtualne, i to slanjem materijala kojim pokazujete „nešto više“ od „obične“ ljubavi prema Hajduku.

Sve ono što smatrate da je vrijedno objavljivanja na službenom Hajdukovom portalu (npr. fotografije s neobičnih mjesta uz vidljiva Hajdukova obilježja, neobjavljene pjesme, pričice s tematikom najdražeg vam kluba...) pošaljite nam na mail ziviohajduk@hajduk.hr , te dopišite nekoliko najvažnijih informacija o sebi (koje ste spremni objaviti), te o materijalu kojeg nam šaljete na objavu.

Sve ono što budemo smatrali zanimljivim i originalnim da podijelimo s cjelokupnom javnošću bit će u najkraćem mogućem roku i objavljeno, te zauvijek pohranjeno u arhivi službene stranice Hajduka.

 

25/1/2010 - 20:03 sati
Živio Hajduk!