Mobile menu
Nova pripremna baza: Hajduk stigao u Belek

Nova pripremna baza: Hajduk stigao u Belek

 
16/1/2018 - 19:55 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2018."
Hajdukovci stigli u BelekHajdukovci stigli u BelekHajdukovci stigli u BelekHajdukovci stigli u BelekHajdukovci stigli u BelekHajdukovci stigli u BelekHajdukovci stigli u BelekHajdukovci stigli u BelekHajdukovci stigli u BelekHajdukovci stigli u BelekHajdukovci stigli u BelekHajdukovci stigli u BelekHajdukovci stigli u BelekHajdukovci stigli u BelekHajdukovci stigli u BelekHajdukovci stigli u BelekHajdukovci stigli u BelekHajdukovci stigli u BelekHajdukovci stigli u BelekHajdukovci stigli u BelekHajdukovci stigli u BelekHajdukovci stigli u BelekHajdukovci stigli u BelekHajdukovci stigli u BelekHajdukovci stigli u BelekHajdukovci stigli u Belek
Hajdukovci stigli u Belek

Cjelodnevni put hajdukovaca prema Beleku, gdje će igrači Željka Kopića održati središnji dio zimskih priprema, okončan je oko 21 sat po lokalnom vremenu kada su Bijeli sretno stigli u novu pripremnu bazu. 

U utorak su hajdukovci krenuli iz Zagreba, avionom preko Istanbula do zračne luke u  Antalyji pa dalje autobusom u Belek. Bijele je u Turskoj dočekalo ugodno vrijeme s temperaturom od 12 stupnjeva Celzijevih. 

Smješteni su Kopićevi igrači u Kempinski Hotel The Dome koji će im biti pripremna baza sve do 31. siječnja kada je planiran povratak u Split. Inače, Hajduk u Beleku ima fantastične uvjete, od smještaja do uvjeta za trening. Nogometni teren na kojem će se raditi nalazi se u sklopu hotela. 

Od sutra slijedi planirani program prema kojem će, 28 igrača koja su krenula na put, vježbati dvaput dnevno, a u okviru priprema odigrat će i tri prijateljska dvoboja (protivnici su Zurich, Lech Poznan i Trenčin), kako bi što spremniji dočekali nastavak proljetnog dijela i izazove koje ih očekuju.

Hajduk je od danas na pripremama u Turskoj gdje će boraviti idućih 16 dana, a sve službene vijesti i događanja iz tabora Bijelih tijekom priprema svakodnevno možete pratiti UŽIVO putem službenih komunikacijskih kanala HNK Hajduk Split.

16/1/2018 - 19:55 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr