Mobile menu
Nova kolekcija u ponudi: Idealan poklon za svakog hajdukovca

Nova kolekcija u ponudi: Idealan poklon za svakog hajdukovca

 
25/9/2018 - 11:22 sati
Ostale vijesti
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Košulje i džemperi - kolekcija jesen/zimaKošulje i džemperi - kolekcija jesen/zimaKošulje i džemperi - kolekcija jesen/zimaKošulje i džemperi - kolekcija jesen/zimaKošulje i džemperi - kolekcija jesen/zimaKošulje i džemperi - kolekcija jesen/zimaKošulje i džemperi - kolekcija jesen/zimaKošulje i džemperi - kolekcija jesen/zimaKošulje i džemperi - kolekcija jesen/zimaKošulje i džemperi - kolekcija jesen/zimaKošulje i džemperi - kolekcija jesen/zimaKošulje i džemperi - kolekcija jesen/zimaKošulje i džemperi - kolekcija jesen/zimaKošulje i džemperi - kolekcija jesen/zimaKošulje i džemperi - kolekcija jesen/zima
Košulje i džemperi - kolekcija jesen/zima

HNK Hajduk je u suradnji sa svojim dugogodišnjim partnerom Cro fan shopom pripremio kolekciju prigodnih košulja i džempera za nadolazeću jesen i zimu. Košulje dolaze u tri različite boje (bijela, plava i crna) te svaka ima prepoznatljivu zastavicu sa slovom h. Svaka košulja je upotpunjena kariranim crveno-plavim detaljima na  ovratniku i rukavima. 

Džemperi dolaze u modroj boji također u dvije varijante s V-ovratnikom i zip-kopčanjem. Cijela linija je pripremljena kako bi odgovarala različitim prigodama od svečanih do poslovnih prilika te je idealan poklon za svakog hajdukovca.

Cijena košulja je 299,00 kn, džemper s V-ovrtanikom se nalazi u prodaji po cijeni od 299,00 kn, dok je džemper sa zip kopčanjem 329,00 kn. Cijelu liniju proizvoda možete pronaći u Fan shopu na Poljudu, Trajektnoj luci, Cro fan shopovima (Marmontova, City centar one i Mall of Split) te webshopu .

Kako su se naši igrači snašli u ulozi modela pogledajte više u fotogaleriji.

25/9/2018 - 11:22 sati
Ostale vijesti
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr