Mobile menu
Nogometašicama Hajduka sva tri boda u Zadru

Nogometašicama Hajduka sva tri boda u Zadru

 
23/10/2022 - 15:45 sati
ŽNK Hajduk - Utakmice
Foto: hajduk.hr

ŽNK Donat - ŽNK Hajduk 0:3 (0:1)
6. kolo 1. HNLŽ
Igralište: Stanovi - Zadar
Sudac: Marko Bilušić (Šibenik)
Strijelkinje: 0:1 Patock (8), 0:2 Čanjevac (69), 0:3 Bakalar (87)
Hajduk: Prljević, Prskalo, Grebenar, Turkalj, Čanjevac, Kukavica (od 86. Herceg), Bakalar, Mišura (od 86. Rusković), Dugandžić (od 66. Vlastelica), Bulum (od 57. Petković), Patock. 

Nogometašice Hajduka na gostovanju u Zadru pobijedile su ŽNK Donat s uvjerljivih 3:0. Iako su Bijele povele na samom startu susreta, potvrda pobjede stigla je u završnih 20-ak minuta.

Gwen Patock sve je sama napravila u osmoj minuti, s ruba šesnaesterca neobranjivo je pogodila suprotni kut. Nakon pogotka, Bijele su kontrolirale utakmicu, stvorile nekoliko prilika, ali nedostajala je prava završnica. Domaće su samo jednom ozbiljnije zaprijetile, ali Anamarija Prljević je odličnom intervencijom izbacila loptu koja je išla ispod prečke.

Janja Čanjevac obilježila je posljednjih 20 minuta susreta. Najprije je bila najspretnija u šesnaestercu domaćih i jednu odbijenu loptu glavom pospremila u mrežu, a onda je tri minute prije završetka preciznom loptom s boka pronašla Anu Bakalar koja je šutirala iz prve i vješto prebacila domaću vratarku Lavdije Behramaj za konačnih 0:3.

23/10/2022 - 15:45 sati
ŽNK Hajduk - Utakmice
Foto: hajduk.hr