Mobile menu
NO: Urugvajac Porta ostaje na probi!

NO: Urugvajac Porta ostaje na probi!

 
17/7/2009 - 20:36 sati
Klub

Sjednica Nadzornog odbora HNK Hajduk održana je na Braču, a bila je proširena sa članovima Uprave, odvjetnicima i velikim dioničarima. Sve odluke su donesene jednoglasno i u ugodnom ozračju.

Tri odluke se diraju igračkog kadra:

1. Urugvajski napadač Richard Porta ostat će na Poljudu idućih deset dana i struka će odlučiti je li on  kvaliteta za Hajduk.

2. Dogovoren je sporazumni raskid ugovora sa Sinišom Linićem.

3. Eliakwu je zadovoljio struku, ali tek kada prođe sve medicinske preglede odlučit će se glede njegovog ostanka među hajdukovcima.

Čelnici kluba proveli su ugodno druženje na imanju Jake Andabake, a evo tko je sve prisustvovao sjednici:
Od članova Nadzornog odbora bili su Jako Andabaka, Ivan Rimac, Damir Gabrić, Marko Ivkošić, Mirko Klarić, Kruno Peronja i Tomislav Mamić. Upravu kluba su predstavljali predsjednik Mate Peroš, zatim član Uprave zadužen za financije Luka Miličić, financijski direktor Milan Prgomet, sportski direktor Ivan Buljan, direktor marketinga Pavle Cicarelli i glasnogovornik Davor Pavić. Velike dioničare su predstavljali Mirko Grbešić, Damir Todorić i Josip Stojanović, a u raspravama su sudjelovali i dva odvjetnika Vinko Radovani i Damir Primorac.

Sjednici opravdano nisu prisutvovali: Fredi Fiorentini, član Uprave zadužen za struku, Ivan Kuret, predsjednik NO, te Ante Sanader, član NO.

17/7/2009 - 20:36 sati
Klub