Mobile menu
NO: Produžuje se natječaj za 30 dana

NO: Produžuje se natječaj za 30 dana

 
24/1/2011 - 17:28 sati
Klub

Predsjednik Nadzornog odbora prof. Petroslav Sapunar iznio je najzanimljivije zaključke s današnje sjednice ovog klupskog tijela. Složio se NO da se rok za prijavu na natječaj za klupsko čelništvo produžuje za 30 dana.

- Puno je aktivnosti u ovom trenutku, organizira se put momčadi u Tursku, u tijeku je prijelazni rok, čeka nas zahtjevna proslava 100. rođendana... Dovoljni su to razlozi da nam ne treba dodatni pritisak, jer klub normalno funkcionira. Nema panike ni žurbe, te smo odlučili produžiti rok prijave na natječaj - pojasnio je Sapunar, dodavši:

- Predsjednik Josip Grbić se dobro uklopio, aktivan je 24 sata. Hajduk normalno funkcionira, pokazuje se sinergija kad je u pitanje djelovanje kluba.

Trener i sportski direktor su podnijeli izvješća koja su prihvaćena. Govorilo se na današnjem sastanku o mogućim transferima, treneri su suzili popis imena na one najpotrebnije. Raspravljalo se i o Ivici Križancu...

- Žao mi je što je došlo do nesporazuma... Hajduk je veliki klub, nespretno je ispalo kao da ne želimo s njim razgovarati. Iskreno, ja sam se želio s njim upoznati, porazgovarati, upoznati se s njegovim planovima.  Radi se o igraču koji ima 32 godine, znamo za njegove ambicije, radi se o osobi koja dobro zna posložiti svoje prioritete. Nismo zaključili razgovore, dapače... - dodao je Sapunar kazavši kako je aktualan i odlazak Ivana Strinića.

24/1/2011 - 17:28 sati
Klub