Mobile menu
NO potvrdio: Špaco trener i u novoj sezoni!

NO potvrdio: Špaco trener i u novoj sezoni!

 
17/5/2010 - 20:57 sati
Klub

Stanko Poklepović Špaco bit će prvi trener Hajduka i u novoj sezoni. Nakon izvrsnih rezultata koje je postigao ovog proljeća kad je Hajduk bodovno bio uvjerljivo najbolja momčadi Prve HNL, te osvojio i Hrvatski kup, Poklepoviću je Nadzorni odbor ukazao povjerenje.

Na prijedlog predsjednika Uprave Joška Svaguše, subotnji incident u zagrebačkom hotelu Aristos je najstože osuđen, Klub je stao iza Gorana Vučevića, te najavio kako će i ubuduće stajati iza svakog svojeg zaposlenika! Uprava je predložila, a NO zauzeo stav da se osobi koja je izazvala subotnji incident zabrani pristup klupskim prostorijama. Po prijavi voditelja Škole Vučevića pokrenut je stegovni postupak nad Hajdukovim kadetom koji je bio povod spomenutog incidenta, a čelnici Kluba inzistirat će na rigoroznom kažnjavanju!

Sporazumno je prihvaćeno da član Uprave Antonio Kardum odlazi iz Kluba, do dolaska njegova nasljednika taj će posao obavljati predsjednik Svaguša i član Uprave Ivica Šurjak.

O igračima i pripremama za novu sezone NO će razgovarati nakon dogovora s trenerom Poklepovićem, ponuđeni su profesionalni ugovori Marku Livaji i još nekim mladim hajdukovcima, a prihvaćen je u cjelosti izvještaj o radu Omladinske škole - izvijestili su nakon sastanka predsjednik NO prof. Petroslav Sapunar i predsjednik Uprave Svaguša.

A.B.

17/5/2010 - 20:57 sati
Klub