Mobile menu
NO: O plaćama, proslavi 100. rođendana...

NO: O plaćama, proslavi 100. rođendana...

 
20/2/2010 - 11:28 sati
Klub

Nadzorni odbor Hajduka nastavio je sinoć svoju sjednicu koja je započela još prošlog tjedna kad je Stanko Poklepović imenovan novim trenerom Hajduka. Razgovaralo se o imenovanju novog sportskog direktora. Dobivena je suglasnost članova NO, no dok se ne obave završni razgovori, o imenu potencijalnog kandidata službeni Hajduk još neće izlaziti u javnost.

Za početak je formiran Inicijativni odbor za proslavu 100. obljetnice kluba (četiri člana), koji će se kroz iduća dva tjedna nadopunjavati i preoblikovati u Organizacijski odbor (sastavljen od više članova).

Član Uprave Ivica Šurjak podnio je izvještaj o pripremama u Marbelli, koje su ocijenjene – izvrsnima. Podnesen je i izvještaj o pregovorima o smanjenju naknada i plaća igrača, a s obzirom da je taj proces u tijeku, u javnost se također neće u ovom trenutku izlaziti s detaljima.

Od važnijih zaključaka vrijedi istaknuti i konkretne korake prema sklapanju petogodišnjeg ugovora s Gradom o najmu igrališta Dalmatinca, te imenovanje Denisa Kosora koordinatorom u Omladinskoj školi (organizacijski i tehnički aspekt).

A. Bilić
 

20/2/2010 - 11:28 sati
Klub