Mobile menu
Nikola Katić novi je igrač Hajduka!

Nikola Katić novi je igrač Hajduka!

 
31/8/2021 - 20:00 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Nikola Katić novi je igrač Hajduka!Nikola Katić novi je igrač Hajduka!Nikola Katić novi je igrač Hajduka!Nikola Katić novi je igrač Hajduka!Nikola Katić novi je igrač Hajduka!
Nikola Katić novi je igrač Hajduka!

HNK Hajduk i škotski prvak Rangers F.C. dogovorili su posudbu 24-godišnjeg stopera Nikole Katića. Radi se o posudbi do kraja aktualne sezone s opcijom otkupa ugovora. Katić će u Hajduku nositi dres s brojem 2. 

Nikola je rođen u Ljubuškom u BiH 10. listopada 1996. godine.  Nogometnu karijeru započeo je u mlađim uzrasnim kategorijama HNK Stolac, a zatim je u seniorima nastupao za Neretvanac i Slaven Belupo te za F.C. Rangers u koji je prešao 2018. godine i za koji je odigrao preko 50 službenih utakmica. U karijeri je upisao nastup za A reprezentaciju, a bio i član U-21 reprezentacije Hrvatske.

- Nikola je igrač koji dolazi u Hajduk nakon nešto dužeg oporavka od ozljede. Bilo je jako važno brzo reagirati nakon Vuškovićeve posudbe u Njemačku i pronaći kvalitetnog igrača na poziciji centralnog braniča. Trebat će mu nešto vremena za adaptaciju, ali poznavajući njegov karakter i radnu etiku, vrlo brzo će vratiti igru na nivo koji je imao prije ozljede. Drago nam je što se radi o igraču koji je ujedno i navijač Hajduka, poznaje mentalitet i atmosferu koja okružuje Klub. Imao je i druge ponude i opcije u ovom prijelaznom roku, ali njegova želja bila je priključiti se Hajduku i to trebamo cijeniti - ovako je opisao novo pojačanje Bijelih sportski direktor Mindaugas Nikoličius

- Prvi dojam je stvarno super, zaista sam zadovoljan što smo postigli dogovor i što postajem dijelom Hajduka. Brzo smo se dogovorili, čim smo saznali za obostrani interes, a privuklo me to što Hajduk teži najvišim ciljevima i što se to slaže s mojim karakterom. Nadam se da ćemo zajedno napraviti dobar rezultat. Gledao sam Hajduk, znam da ekipa ima veliki potencijal i nadam se da su velike stvari ispred nas - kazao nam je Nikola Katić nakon potpisa za Hajduk. 

Nikola, dobrodošao u Hajduk, želimo ti puno sreće i uspjeha u bijelom dresu!

31/8/2021 - 20:00 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr