Mobile menu
Nikola Kalinić s prvom momčadi počinje pripreme za nastavak sezone

Nikola Kalinić s prvom momčadi počinje pripreme za nastavak sezone

 
3/1/2024 - 15:24 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2024. (Zimske pripreme 2024.)"
Nikola Kalinić potpisao s Hajdukom do kraja aktualne sezoneNikola Kalinić potpisao s Hajdukom do kraja aktualne sezoneNikola Kalinić potpisao s Hajdukom do kraja aktualne sezoneNikola Kalinić potpisao s Hajdukom do kraja aktualne sezoneNikola Kalinić potpisao s Hajdukom do kraja aktualne sezone
Nikola Kalinić potpisao s Hajdukom do kraja aktualne sezone

Nikola Kalinić ponovno se priključio prvoj momčadi Hajduka te će od danas započeti pripreme za nastavak sezone. 

Iskusni napadač vraća se na Poljud nakon višemjesečne pauze, a danas je i službeno potpisao ugovor s klubom do kraja aktualne sezone. 

Nikoli je ugovor s Bijelima istekao krajem srpnja prošle godine te je od tada odlučio uzeti pauzu od nekoliko mjeseci. Tijekom studenog prošle godine trener Mislav Karoglan i sportski direktor Mindaugas Nikoličius obavili su razgovor s njim te su zajednički zaključili kako će Nikola najprije odraditi niz individualnih treninga prije nego se uključi u puni trenažni proces s ostatkom momčadi na počeku priprema za nastavak sezone. 

Dodajmo kako je Aleksandar Trajkovski dobrovoljno prepustio Kaliniću dres s brojem 9 kojeg je uvijek i nosio u Hajduku, a makedonski napadač od sada će nositi broj 27. 

3/1/2024 - 15:24 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr