Mobile menu
Nikola Kalinić: Gol mi ništa ne znači ako moja momčad ne pobijedi

Nikola Kalinić: Gol mi ništa ne znači ako moja momčad ne pobijedi

 
6/3/2022 - 20:49 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Nikola Kalinić zabio je svoj prvi pogodak nakon povratka u Hajdukov dres. Kalinić je odlično prihvatio Ferrovu dubinsku loptu, sjajno se oslobodio svog čuvara i od vratnice s 14 metara matirao vratara Istre 1961. Nakon gola Dinamu u finalu Kupa 2009. godine, devetka Bijelih je ponovno zabila za Hajduk, u 1000. jubilarnoj prvenstvenoj utakmici Kluba u samostalnoj Hrvatskoj, ali nije to bilo dovoljno da hajdukovci slave na Aldo Drosini protiv domaćina koji je na kraju uzeo bod...

- Loše smo igrali od početka do kraja. Moramo dosta bolje ako mislimo ostvariti naše ciljeve. Okrećemo se sljedećoj utakmici, trebamo ovo što prije zaboraviti i misliti na subotu. Gol mi ništa ne znači ako moja momčad ne pobijedi. Šteta, imali smo veliku priliku približiti se što više vrhu tablice, ali što je tu je, idemo prema naprijed gledati pozitivno. - govorio je Kalinić nakon utakmice te dodao:

- Igramo u Splitu derbi s Dinamom, Hajduk mora ići na pobjedu i opet zakuhati prvenstvo ako je moguće. Ovaj bod je razočaravajući, ali nećemo sad žaliti i plakati, idemo u sljedeću utakmicu i nadamo se pobjedi. - zaključio je. 

Cijelu izjavu pogledajte na Hajduk Digital TV.

6/3/2022 - 20:49 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr