Mobile menu

Nije čudo što smo slavili nad Šibenikom!

 
18/4/2010 - 10:36 sati
Prva momčad

Senijad Ibričić je apsolutno naš čovjek koji rješava utakmice! I kad igramo dobro i kad smo slabi - kazao je jutro nakon četvrte uzastopne pobjede u samo dva tjedna Hajdukov trener Stanko Poklepović.

- Pobjeda u Šibeniku je apsolutno zaslužena, mi smo ti koji smo djelovanjem stvarali želju za pogotkom. Bili smo bolji od Šibenika, pa nije nikakvo čudo što smo sinoć slavili. Zadovoljan sam kako je raspored stajao na terenu, bilo je puno lijepih kombinacija...

Hajduk je na Šubićevcu izborio drugo mjesto, četiri dana pred prvu utakmicu finala Kupa, baš protiv Šibenika.
- Ta utakmica je napravila pomak na ljestvici, ali nije ništa učinila za dvije finalne utakmice Kupa. Ako te dvije utakmice apsolviramo, riješili smo sezonu.

Zadovoljavaju li Vas Jozinović i Oremuš? - upitali su novinari.
- Zadovoljavaju me. To su mladi ljudi koji tek sazrijevaju.

Zec?
- Nisam baš osjetio tu snagu. Neugodan je, poseban, ali... Mislim da su naši stoperi odradili dobar posao. On može pobjeći, ali je špica koja nema snagu.

Anas?
- On je naš biser kojemu treba vremena! Razgovaram s njim, pokušavamo naći problem, treba biti strpljiv. To je moj posao...

Hoće li u srijedu moći Rubil?
- Mislim da hoće, bio je u redu do pred utakmicu sa Šibenikom. Vjerujem da će igrati. Ali isto tako moram kazati da je i Marin Ljubičić odigrao vrlo dobro.

Strinić?
- Vjerujem da će i on, pa čak i Andrić! Upravo Andrić nam je vrlo bitan, jer 0:1 iz Šibenika ne ulijeva sigurnost.

A.B.

 

18/4/2010 - 10:36 sati
Prva momčad