Mobile menu
Nihad Mujakić novi je igrač Hajduka!

Nihad Mujakić novi je igrač Hajduka!

 
20/1/2020 - 20:55 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2020."
Nihad Mujakić potpisao za HajdukNihad Mujakić potpisao za HajdukNihad Mujakić potpisao za HajdukNihad Mujakić potpisao za HajdukNihad Mujakić potpisao za HajdukNihad Mujakić potpisao za HajdukNihad Mujakić potpisao za HajdukNihad Mujakić potpisao za Hajduk
Nihad Mujakić potpisao za Hajduk

Nihad Mujakić novi je igrač Hajduka, 21-godišnji stoper iz Bosne i Hercegovine stigao je na godinu i pol dan posudbe s pravom otukupa ugovora iz redova belgijskog prvoligaša KV Kortrijk. Nihad je u Hajdukovu pripremnu bazu u Beleku stigao u nedjelju, a nakon što je uspješno obavio liječničke preglede danas je potpisao ugovor s Bijelima. Mujakić će nositi dres s brojem 18.

Rođen je u Sarajevu, a gotovo cijela njegova karijera vezana je za FK Sarajevo gdje je prošao sve kategorije mlađih uzrasta te je za svoj matični klub upisao ukupno 56 seniorskih nastupa u svim službenim natjecanjima. Nakon što je sa Sarajevom osvojio duplu krunu, u ljeto 2019. godine prešao je u redove belgijskog Kortrijka gdje je do sada upisao dva službena nastupa. 

U mlađim uzrastima nastupao je za U-19 reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a trenutno je redoviti član U-21 reprezentacije. 

Nihade, dobrodošao i želimo ti puno sreće i uspjeha u dresu Hajduka. 

20/1/2020 - 20:55 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr