Mobile menu
Nema alibija, Šibenik se mora pobijediti!

Nema alibija, Šibenik se mora pobijediti!

 
4/12/2010 - 12:49 sati
Prva momčad

Zastor Hajdukove prvenstvene polusezone spustit će se u nedjelju oko 15:50 sati na Šubićevcu, nakon posljednjeg sučeva zvižduka na utakmici protiv Šibenika (14 sati). Hajdukovci će uoči utakmice protiv Anderlechta koju će 16. prosinca igrati ne samo za prestiž, već i europske bodove, pa i novac (!) u slučaju osvajanja bod(ov)a, te prijateljskog ogleda kontra Rosenborga (11. prosinca), trebati učiniti sve kako bi iz dvoboja protiv Šibenika izvukli maksimum. Neće biti kartoniranog Marija Maloče, prijavili su ozljede Duje Čop i Ahmad Sharbini...

- Razmišljam o sitnim korekcijama, promjenama u odnosu na utakmicu s AEK-om. Moramo učiniti sve da prvenstveni dio polusezone zaključimo pobjedom - kaže trener Bijelih Goran Vučević.

- Istina, stanje u momčadi nije idealno nakon poraza od Grka. Igrači su fizički i emotivno iscrpljeni, no svi smo profesionalci, te ako nismo u stanju pobijediti, niti ne zaslužujemo biti ovdje - iskren je Hajdukov trener, dodavši:

- Šibenik je novi izazov, svaka iduća utakmica nam je popravni. Šibenik igra promjenjivo, ali ne treba ni sumnjati da ćemo im mi biti dodatan motiv. Ovaj put ne samo zbog rivalstva, već i činjenice da su im bodovi iznimno važni.

4/12/2010 - 12:49 sati
Prva momčad