Mobile menu
Nedjelja uz Hajduk: Fotografiranje s Rabuzinovim suncem, koncert na stadionu, zabavni park

Nedjelja uz Hajduk: Fotografiranje s Rabuzinovim suncem, koncert na stadionu, zabavni park

 
26/5/2023 - 14:35 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Šibenik 3:0 (Split, 28/5/2023)"

U povodu osvajanja SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa i posljednje utakmice ove natjecateljske sezone Hajduk - Šibenik, Klub organizira prigodni sportsko-zabavni program koji će započeti u nedjelju od 10 sati. 

Svim navijačima će od 10 do 16 sati pokraj ''galeba'', ispod istočne tribine Poljuda biti omogućeno fotografiranje s Rabuzinovim suncem, trofejem koji su hajdukovci ponovno podigli u Rijeci pobjedom protiv Šibenika. Povedite svoje najdraže da imaju uspomenu koju će dugo pamtiti. 

Za zagrijavanje za utakmice od 12 sati bit će zadužen DJ. U zabavnom parku za djecu i najmlađe organizirane su i nagradne igre uz našeg dragog Rica koji će se u Fan zoni priključiti od 14 sati. Na stadionu će od 16:15 sati će atmosferu za sve generacije navijača podizati svevremenska pjevačica Jasna Zlokić i drugi gosti iznenađenja. 

Ovim putem pozivamo sve navijače da se dođu zabaviti uz bogat sadržaj u koji će biti uključeni glazbeni izvođači, gosti iznenađenja, ugostiteljska ponuda i zabavni park. Još jednom podsjećamo i pozivamo sve navijače da na stadion dođu u bijelim majicama kako bi uz snagu i zajedništvo ispratili staru i zaželjeli sreću u novoj sezoni.

Svi u bijelo! Svi na Poljud!

26/5/2023 - 14:35 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr