Mobile menu
Nastavlja se prvenstvo: Bijeli danas protiv Slaven Belupa u Koprivnici

Nastavlja se prvenstvo: Bijeli danas protiv Slaven Belupa u Koprivnici

 
21/11/2020 - 07:03 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Slaven B. - Hajduk 0:2 (Koprivnica, 21/11/2020)"

Nogometaši Hajduka nakon dva tjedna reprezentativne stanke danas nastavljaju s prvenstvenim obvezama. Bijeli danas s početkom u 17.05 sati igraju protiv Slaven Belupa u Koprivnici u okviru 12. kola HT Prve lige. Prva je to u nizu od iduće tri gostujuće utakmice koja je pred igračima trenera Bore Primorca

- Samo mislim na Slaven Belupo u ovom trenutku, to nam je najvažnija utakmica. Želio bih da igrači shvate da moramo bolje igrati. Rekao sam igračima da zaborave sve te da budemo opasniji, stvaramo više šansi i da Hajduk igra bolje. Gledao sam Slaven Belupo. Imaju ekipu koja može biti opasna. Moramo biti fokusirani na sebe. Kada nemamo loptu da se branimo zajedno, kada igramo da to bude dobro. - poručio je trener Bijelih na konferenciji za medije uoči same utakmice. 

Na put prema Koprivnici krenuo je 21 igrač, a po završetku dvoboja hajdukovci kreću prema Zagrebu gdje će boraviti i trenirati do utorka kada igraju zaostalu utakmicu 9. kola HT Prve lige protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj (17 sati). 

U posljednjem kolu Hajduk je odigrao 1:1 s Osijekom na domaćem terenu, a Slaven Belupo zadnju utakmicu također je odigrao protiv Osijeka te je poražen s minimalnih 1:0 u Koprivnici. Utakmica posljednjeg kola Gorica - Slaven Belupo nije odigrana budući da je cijela momčad Koprivničana završila u izolaciji zbog nekoliko slučajeva zaraze koronavirusom u njihovim redovima. 

Hajduk i Slaven Belupo prvi put su se ove sezone u kolovozu na Poljudu odigravši 2:2. Pogotke za Hajduk postigli su Dimitrios Diamantakos i Adam Gyurcso, a za goste Ivan Krstanović i Stipe Bačelić Grgić. 

Glavni sudac utakmice Slaven Belupo - Hajduk je Ivan Bebek iz Rijeke, pomagat će mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Jerko Crnčić iz Vrboveca, a četvrti sudac je Ante Čuljak iz Zagreba. VAR sudac je Ivan Vučković, a asistent VAR suca Ivica Modrić - obojica iz Zagreba. 

21/11/2020 - 07:03 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr